Mrs. Freeze komt naar Suicide Squad: Kill the Justice League

Mrs. Freeze komt naar Suicide Squad: Kill the Justice League

Tweede seizoen begint op 11 juli

De inhoud van het aankomende tweede seizoen van Suicide Squad: Kill the Justice League is bekend. Zo wordt Mrs. Freeze toegevoegd als speelbaar personage.

In de tweets hieronder is de inhoud van het tweede seizoen te zien, dat op 11 juli van start gaat. Sommige spelers van de game vinden de aanstaande toevoeging van Mrs. Freeze vrij random, al blijft het afwachten wat voor effect haar toevoeging op de gameplay heeft.

Verder is in de tweet te zien dat spelers twee nieuwe episodes kunnen verwachten met nieuwe wapens, incursions, gevechten en een battle pass. De Arkham Harley-skin komt ook beschikbaar.

Suicide Squad: Kill the Justice League verscheen afgelopen februari op PlayStation 5, Xbox Series-consoles en pc. De game speelt zich af in het universum van de Arkham-games van ontwikkelaar Rocksteady, die ook verantwoordelijk is voor deze game. In het spel besturen spelers de Suicide Squad, die Metropolis en de wereld moet redden nadat Brainiac controle neemt over superhelden zoals Superman.

Het spel werd wisselvallig ontvangen - niet in de laatste plaats door de aanwezige live-service-elementen - en werd dan ook relatief snel afgeprijsd. Lars Cornelis deelde een 6,5 uit in zijn recensie: "Vaak zijn games meer dan de som der delen. Bij Suicide Squad: Kill the Justice League is het omgekeerde het geval. De pluspunten worden overschaduwd door de negatieve elementen, en het resultaat is even rommelig als saai."

View post on X
View post on X
Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die lui doen het er om of niet. Zit Sweet Baby Inc hier achter?

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Jup. Het personage lekte vorige maand al. Blijkbaar vonden ze het nodig om het graf van de game nog een paar meter dieper te graven.

0
test

Aha, ik begin hun stempel te herkennen. Ik vind de wijze waarop zij diversiteit proberen te creëren alles behalve divers. Het lijkt wel of volgens hen de blanke hetero geen bestaansrecht heeft. Alsof het iets slechts en boosaardigs is. Alles moet trans en/of homo zijn, en ook moeten we absoluut een rijk kleurenpallet aan huidskleur hebben. Ben dr zat van.

0

Aanbevolen voor jou