Meerdere PlayStation 5 Pro-hints en -geruchten duiken op

Meerdere PlayStation 5 Pro-hints en -geruchten duiken op

Billbil-kun en Hideo Kojima houden de gemoederen bezig

Fans vermoeden dat er meerdere nieuwe hints naar een PlayStation 5 Pro online zijn verschenen. Ook gaat er een nieuw gerucht rondom de nog onaangekondigde console.

De zeer betrouwbare insider Billbil-kun - die regelmatig releasedata en aankomende PlayStation Plus-games lekt - meldt het volgende op social media: "Dus het bestaat echt. Bereid je voor op nieuws over een nieuwe versie van hardware die je erg goed kent (het kan even duren om het voor te bereiden)." Vervolgens gebruikt hij de term '5.X', al is niet bekend wat hij daarmee bedoelt. Mogelijk is het een hint om aan te geven dat het met PlayStation 5 te maken heeft.

Verder doet er een foto van Hideo Kojima de ronde waarin hij bezig is met de ontwikkeling van Death Stranding 2: On the Beach. Op de foto wordt de development kit waar hij de game op speelt afgedekt met een doek. Dat is opvallend, want het uiterlijk van de gebruikelijke PS5-devkit is al bekend bij het publiek. Mensen speculeren dan ook dat er een PS5 Pro-devkit onder het doek verstopt zit.

Tot slot meldt Moore's Law is Dead in de Broken Silicon-podcast dat men al een PlayStation 5 Pro-devkit heeft gezien en dat de devkit wordt geleverd met 2TB aan opslagruimte. Daarbij benadrukt men dat de uiteindelijke versie die in de winkel komt te liggen mogelijk minder opslagruimte heeft.

De PlayStation 5 Pro is op moment van schrijven nog altijd niet officieel aangekondigd. Wel zou het bestaan van de console op Gamescom een publiek geheim zijn geweest. Verder claimde Giant Bomb-journalist Jeff Grubb onlangs dat de PS5 Pro nog altijd dit jaar moet uitkomen. Lees hier alle geruchten over de PS5 Pro.

View post on X
View post on X
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Erg benieuwd wat ze er voor gaan vragen.

0

Ga er maar vanuit dat we de komende dagen meer specs en features te zien krijgen en design.

0
test

Je hebt het waarschijnlijk al gezien, maar: https://gamer.nl/nieuws/playstation/ps5/mogelijk-uiterlijk-van-playstation-5-pro-gelekt/

0

Nee nog niet. Alleen gerucht van eergisteren dat het design eventueel al bekend was en iemand het al had gezien. Meestal gaat het daarna snel met alle info en een aankondiging.

0
test

Ik voel het, dit najaar nog kunnen we de PlayStation 5 Pro bestellen. Ik verwacht helaas wel een hoog prijskaartje... Wilt er iemand een nier van me kopen?

0

Aanbevolen voor jou