Like a Dragon-makers zenden binnenkort livestream uit

Like a Dragon-makers zenden binnenkort livestream uit

Verwacht meer informatie over Like a Dragon 8 en Like a Dragon Gaiden

Sega en Ryu Ga Gotoku Studio zenden op 16 juni een RGG Summit Summer-livestream uit waar waarschijnlijk meer informatie wordt gedeeld over aankomende Like a Dragon-games.

De livestream wordt in de nacht van 15 op 16 juni uitgezonden om 5:00 uur Nederlandse tijd. Hoewel niet wordt gemeld wat kijkers kunnen verwachten, is het nagenoeg zeker dat er meer informatie wordt gedeeld over zowel Like a Dragon 8 (voorheen bekend als Yakuza 8) en de spin-off Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.

In Like A Dragon 8 keren zowel Kiryu als Ichiban terug - beiden spelen de hoofdrol in het spel. Het spel draait om Kiryu die zijn verleden met zich meedraagt en Ichiban die zijn toekomst nog voor zich heeft. De game moet in 2024 verschijnen op Steam, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One en moet wederom een rpg worden.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name speelt zich af tussen Yakuza 6 en Yakuza 7 en vertelt wat er is gebeurd met Kiryu Kazama, het hoofdpersonage uit de oude Yakuza-games. Elementen bekend uit de reeks, zoals rondlopen in de stad, zijn onderdeel van deze spin-off, maar het moet wel overduidelijk een zijverhaal worden die mensen tegelijkertijd klaarstoomt voor Like A Dragon 8. Het spel moet ergens dit jaar uitkomen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou