Like a Dragon: Infinite Wealth meer dan een miljoen keer verscheept

Like a Dragon: Infinite Wealth meer dan een miljoen keer verscheept

Ontwikkelaar geeft om het te vieren gratis in-game shirts weg

Er zijn wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren van het pas uitgekomen Like a Dragon: Infinite Wealth geleverd aan winkels.

Dat maakte ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio gisteren bekend via X. Om dat te vieren, ontvangen alle spelers gratis nieuwe in-game content in de vorm van een aantal T-shirts. Het bedrijf maakt binnenkort bekend wanneer de shirts geleverd worden.

Like a Dragon: Infinite Wealth verscheen afgelopen week op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store. De game draait om de twee hoofdpersonages uit de vorige delen, Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu, en speelt zich zowel in Japan als Hawaï af. Spelers kunnen snelle rpg-gevechten verwachten waarbij men uitvoerig gebruikmaakt van de omgeving. Daarnaast zijn er vele bezigheden naast het hoofdverhaal. Zo kunnen spelers een compleet eiland inrichten zoals ze zelf willen, om toeristen aan te trekken.

Sander Hölsgens beloonde de game met een 9,5: "Like a Dragon: Infinite Wealth is een game met veel (prachtige) gezichten. Het is een fantastisch staaltje maatschappijkritiek, een uitstekend rollenspel, een tragische komedie, en een heerlijke persiflage op games als Pokémon, Crazy Taxi en Animal Crossing. Infinite Wealth is zo divers en tegelijkertijd zo kordaat: dit is waarom openwereldgames zo leuk zijn."

Gamer.nl geeft in samenwerking met Bol.com de PS5-versie van Like a Dragon: Infinite Wealth weg.

View post on X
Like a Dragon Infinite Wealth

Like a Dragon Infinite Wealth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou