Lego Horizon Adventures aangekondigd, komt ook naar pc en Switch

Lego Horizon Adventures aangekondigd, komt ook naar pc en Switch

De game verschijnt aankomend najaar

Tijdens de Summer Game Fest-liveshow werd Lego Horizon Adventures officieel uit de doeken gedaan.

Er gingen al geruchten over het bestaan van de game, en eerder deze week werd al geclaimd dat de game tegelijk op PlayStation 5 en pc zou uitkomen. Dat blijkt nu te kloppen. Sterker nog: het spel verschijnt ook op Nintendo Switch. De game komt ergens aankomend najaar uit.

De game pakt de gameplay uit de Horizon-games en giet die in Lego-vorm. Daarbij kan er een kamp worden gebouwd en vecht men tegen allerlei robots. De game kan zowel solo als met een andere persoon doorlopen worden.

De Horizon-reeks bestaat inmiddels uit drie uitgekomen games: origineel Horizon Zero Dawn en Horizon Forbidden West zijn beiden ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games. Daarnaast is er Horizon Call of the Mountain, een PlayStation VR2-game die door Firesprite in samenwerking met Guerrilla is gemaakt.

Eerder lekten er ook al vroege beelden uit van een mmo gebaseerd op de Horizon-reeks.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel raar dat ie niet ook op PS4 is, als een game op de Switch kan draaien kan dat ook makkelijk op de PS4.

0
test

Ja heel raar, enige reden kan zijn dat ze men naar ps5 willen pushen nu. Maar heel raar ja als switch het kan kan ps4 het met gemak aan.

0

Je geeft zelf al antwoord op je eigen vraag.

-2
test

@eeries waar stel ik een vraag, enige wat ik zeg heel raar en dat enige reden kan zijn men naar ps5 te pushen. Iets raar vinden omdat ze het op mindere hardware uitbrengen is geen vraag he.

0

Je kan het als vraagstelling zien. Idd ze willen de PS5 pushen en niet de PS4. De switch is een ander platform en userbase die groot is. Potentiële PS klanten in de toekomst.

-6
test

Heel raar dat je bijna 4 jaar na de release van de PS5 nog steeds verwacht dat games ook op de PS4 uitkomen.

0

Ongeveer 50% van de userbase is nog niet overgestapt van de PS4 naar de PS5. Ze gooien met deze keuze dus hun eigen (financiële) ruiten in.

0
test

Maar wel op de switch doe dan de opvolger.

-3

@Mooiman, met de Switch hebben ze die userbase al in de pocket. Ene moment moeten ze stoppen met de vorige generatie. Ander moment loopt men weer te klagen waarom het niet naar de PS4 komt? Een keer zal het ophouden. @Hulstpower Ten eerste bestaat er geen opvolger en ten 2e is de kans groot dat de games BC zijn. Een beetje logisch nadenken kan ook geen kwaad…

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 8 juni 2024 - 12:49]

-4

@EEERIES Was jij niet degene die vond dat men teveel PlayStation vergeleek met Xbox, als er een rare keuze was gemaakt? Je doet hier precies hetzelfde. De Xbox One negatief als vergelijking benoemen in een PlayStation nieuwsbericht. Hypocriet. Practice what you preach. Met jouw logica zijn PS gamers potentiële Xbox klanten in de toekomst. Omdat ze daar nu ook games op uitbrengen. Een beetje logisch nadenken kan ook geen kwaad...

[Reactie gewijzigd door Bobbie op 8 juni 2024 - 10:58]

0
test

@eeries welke game heeft micro op de switch uitgebracht die niet op de one te spelen is? Uit me hoofd geen 1 game want elke game van hun op ps5, ps4, switch is ook op series en one te spelen. Dan zeg je er bestaat geen opvolger nee hij is nog niet aangekondigd maar hij bestaat wel zeker en zal volgend jaar gewoon uitgebracht worden. Maar je begrijpt mijn punt kennelijk niet ik denk niet dat men een ps5 gaat kopen omdat deze alleen daar op te spelen is voor ps users, dus of ze slaan de game nu over of ze spelen hem wel op hun switch of misschien pc. Ik denk dat het over grote deel van deze doel groep nog op de ps4 en ook switch zit ja. Dus de keuze om hem naar switch te brengen vind ik slim, maar om de ps4 te skippen niet echt want een groot deel als niet grooste deel van je users zit nog op ps4 pak die dan mee. Hadden ze hem niet op switch gebracht dan was ps5 only in mijn ogen een logische keuze want konden ze de game veel zwaarder maken en veel meer grafische opties toevoegen.

0

@Bobbie uhm nee dat was ik niet, maar het feit dat je gelijk fel moet komen reageren omdat je triggered raakt zegt weer een hoop. Jullie met dat constante blinde vlek om een enkel persoon hier maar telkens te moeten aanvallen als jullie teentjes even geraakt worden is echt te zot voor worden hier. Personen als Ryakuya en kloptnietwatjezegt zijn hier een aantal keer aangesproken door anderen door RANDOM xbox in het verhaal erbij te halen zonder het in context te plaatsen. Je hebt het over hypocriet, maar de gene die hypocriet is ben jij. Gezien jij nergens te vinden bent als die figuren die ik net benoem dit namelijk doen. Dan ben jij in geen verste verte te bekennen. Maar owee als een PS fan dat zegt (in dit geval de blinde vlek die je hebt op mij, de rest zie je zogenaamd niet) dan is de wereld te klein. En voordat je komt roepen dat ik zou liegen. Ik denk dat een aantal PS fans en zelfs Stifmeister (hij reageerde nog niet zo lang terug op beide hierover) dit kunnen bevestigen. Mijn logica is hier prima. Als je zeurt dat een game opeens op de PS4 moet komen, dan zou dat voor ieder ander platform net zo goed gelden. Voor de rest ga ik niet meer in op figuren als jij die als enige doel hebben een stukje uit een heel tekst te halen en daarover te beginnen te huilen. Hulstpower: ””Hadden ze hem niet op switch gebracht dan was ps5 only in mijn ogen een logische keuze want konden ze de game veel zwaarder maken en veel meer grafische opties toevoegen.”” Alles kan, maar voor alles worden er keuzes gemaakt. Het is nou niet alsof de game er überhaupt zo uit gaat zien op de Switch want deze game maakt gebruik van Lego builders engine die ook RT ondersteunde. Maar aan de andere kant, als het exclusief was dan durf ik te wedden dan je dan geklaag kreeg “waarom zijn lego games exclusief?”.

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 8 juni 2024 - 12:23]

-4

@EEERIES Wat een hoop tekst om niks te zeggen. Knap. Ik snap eerlijk gezegd niet zo goed waarom je er ineens allemaal andere mensen moet bijhalen om je punt te maken. Er zijn genoeg fans van een bepaalde console op deze website die op een meer volwassen manier communiceren dan jij. Dat je daarnaast ook ontkent dat je niet altijd zit te janken als het merk PlayStation wordt aangevallen is narcisme in zijn puurste vorm.

[Reactie gewijzigd door Bobbie op 8 juni 2024 - 12:28]

2

@Bobbie echt jij moet echt proberen te kappen met dat uitlokken en vooral iedere bericht die je plaats naar mij op de man gericht is. Jij snapt niet waarom ik die 2 anderen erbij haal, laat zien hoe hypocriet jij dus bent, maar ondertussen wel mij proberen te beschuldigen “was jij niet bla bla bla”. Ja want het waren die personen die door anderen werden aangesproken daarover. Dat jij het niet weet verbaasd me idd niet, zoals ik hierboven ook al zei….idd dan opeens ben jij nergens te bekennen 🤡 ””Was jij niet degene die vond dat men teveel PlayStation vergeleek met Xbox, als er een rare keuze was gemaakt? Je doet hier precies hetzelfde. De Xbox One negatief als vergelijking benoemen in een PlayStation nieuwsbericht. Hypocriet. Practice what you preach.”” Dan als je het niet snapt, waarom begin jij dan überhaupt hierover? Had het voor jouw soort van enige toegevoegde waarde, of dacht je weer even te komen stoken?

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 8 juni 2024 - 12:35]

-1

EEERIES ben je nou echt zo dom of doe je alsof? Hoe kan je mij verwijten dat ik moet kappen om op de man te reageren, terwijl jij niks anders dan uitlokkende reacties plaatst op deze website. Daar hebben ook al genoeg mensen je op gewezen. Ook The_Stifmeister. Als je vervolgens wordt aangesproken op dit soort gedrag, heb je hele lappen tekst om uit te leggen dat jij altijd gelijkt hebt en de ander niet. Wie is hier nou de clown?

[Reactie gewijzigd door Bobbie op 8 juni 2024 - 13:09]

1

Je hebt het gedrag? Nee je beschuldigd mensen zomaar van iets wat je niet eens kan bewijzen, puur alleen omdat je triggered raakt, en nu moet ik maar doen alsof ik de schuldige ben omdat je een tegenreactie krijgt? Ja je bent blind. Misschien mensen eerst beschuldigen als je bewijs hebt, en. Hypocriet en alles noemen als je bewijs hebt. Zie je het punt waar ik het over had eerder? Nu verontwaardigd gaan reageren. Je lokt uit vriend en dat doe je zelf iedere keer. Volgende keer nog eens doen, maar dan laat ik je in de kou staan. Ja Stifmeister en ik waren het ergens een keer niet over eens. Big fucking deal? Stifmeister komt tenminste hier niet telkens op de man reageren als er iemand een woordje in de tekst heeft die hem zou laten zweten, dat kan ik niet van jou zeggen? En ja jij bent een clown in mijn ogen, want wanneer ik je fucking naam zie, is het enige wat je doet op de man te reageren. Jij denkt alleen dat ik het iedere keer maar van je moet pikken ofzo? Want we kunnen het ook zo stellen. De momenten dat ik reageer duik je OPEENS op….ra ra hoe kan dat? Ik haal het woordje microsoft wel uit mijn tekst boven, kan je vanavond rustig slapen goed? Nou het is uit de tekst, kan je weer lekker slapen vanavond.

[Reactie gewijzigd door Eeeries op 8 juni 2024 - 12:54]

-1
test

Hé! Stop met ruziën allebei. Kom op zeg.

2

Ja leuk gamer.nl, maar toen ik vroeg of op de man reageren wat minder kon op de site, werd dat compleet genegeerd. Niemand hoeft hier gebanned te worden want iedereen is welkom, maar ik wordt wel moe van dat constante gestook hier.

-1
test

@EERIES Je moet niet dingen zeggen wat je niet weet, ik had niet geklaagd als de game ps5 only was. Kennelijk snap je nog steeds mijn punt niet een game op oudere hardware wat niet van jou is een game op uitbrengen en dan ps4 kippen waar je de meeste users hebt is in mijn ogen met een game als dit een domme keuze. En waarom zou ik klagen als Sony een game maakt van lego met hun ip dat ie exclusive is. Als Nintendo dat doet met Mario snap ik dst die hem op alleen switch uitbgrengt. En met die rede kan ik zeggen waarom geen xbox doe ik toch niet.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 8 juni 2024 - 17:33]

1
test

Ziet er mooi uit.

5

Aanbevolen voor jou