Lego Harry Potter Collection komt naar PS5 en Xbox Series

Lego Harry Potter Collection komt naar PS5 en Xbox Series

Collectie verschijnt op 8 oktober

Op 8 oktober verschijnt Lego Harry Potter Collection op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat werd onlangs aangekondigd. Lego Harry Potter Collection is een verzameling van twee games: Lego Harry Potter: Years 1-4 en Lego Harry Potter: Years 5-8. Deze spellen kwamen oorspronkelijk op platforms als Xbox 360 en PlayStation 3 uit en werden daarna verzameld in een collectie. Deze collectie werd ook al overgezet naar PS4 en Xbox One, en komt nu dus naar de nieuwste consoles. De games zijn gebaseerd op de verhalen uit de boeken.

De nieuwe versie van de Lego Harry Potter Collection komt op 8 oktober digitaal uit op PlayStation 5 en Xbox Series-consoles. Mensen die de digitale PS4- of Xbox One-versie al hebben, kunnen de nieuwe editie met korting aanschaffen.

Er worden overigens ook nieuwe Harry Potter-spellen gemaakt. Zo komt morgen Harry Potter: Quidditch Champions uit. De game biedt snelle Quidditch-multiplayeractie voor Harry Potter-fans. Spelers kunnen daarbij hun eigen spelers aanmaken en customizen. Het spel verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Daarbij is het spel in de maand september gratis te claimen voor PlayStation Plus-leden. Een Nintendo Switch-versie volgt ergens later in het jaar.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is er ook iets toegevoegd aan de games dan? Zou krom zijn als men de huidige versie al heeft en gaat betalen voor exact dezelfde game die misschien net iets scherper uitziet. LEGO games zien er sowieso nooit echt geweldig uit ongeacht de generatie consoles, deze uitgave lijkt me dan ook helemaal geen meerwaarde te hebben.

1
test

Ik kan het niet beter zeggen. Wat een klucht.

0
test

Dan kunnen ze maar beter ineens de remake aankondigen. Hoeveel nieuwe lego sets zijn er niet verschenen de afgelopen jaren?

0

Aanbevolen voor jou