Launchtrailer van Helldivers 2 uitgebracht

Launchtrailer van Helldivers 2 uitgebracht

Game verschijnt op 8 februari voor PlayStation 5 en pc

Sony Interactive Entertainment en Arrowhead Game Studios hebben de launchtrailer van Helldivers 2 gepubliceerd.

Helldivers 2 is een vervolg op de third-person co-op-shooter die in 2015 uitkwam op PS3, PS4 en Vita. De game kwam later dat jaar ook uit op pc. Dit vervolg komt zowel naar PlayStation 5 als pc (via Steam) en verschijnt op 8 februari. Het spel had eigenlijk vorig jaar uit moeten komen, maar werd uitgesteld. Sony geeft de game zelf uit.

Spelers moeten in de game 'Super Earth' veilig zien te houden van buitenaardse insecten. Men ontdooit op een ruimteschip en moet zich samen met teamgenoten voorbereiden op de missie door uitrusting en wapens te customizen. De belangrijkste hulpmiddel die spelers krijgen zijn zogeheten 'stratagems': krachtige gereedschappen die met knoppencombinaties tevoorschijn gehaald worden en een gevecht kunnen beslechten. Denk aan een luchtaanval of een lading Hellpods met krachtigere wapens.

Eenmaal in het gevecht heeft elke speler een eigen rol binnen het team. Sommigen staan aan de frontlinie, anderen gebruiken een sluipschuttersgeweer om van een afstand aan te vallen, en weer anderen gebruiken liever stealth.

Onlangs werden de systeemeisen van Helldivers 2 al gepubliceerd. Ook is duidelijk dat het spel cross-play bevat tussen de PS5- en pc-versie.

Watch on YouTube
Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou