Launchtrailer van Elden Ring: Shadow of the Erdtree uitgebracht

Launchtrailer van Elden Ring: Shadow of the Erdtree uitgebracht

De uitbreiding is vanaf morgen beschikbaar

FromSoftware heeft de launchtrailer van de Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree uitgebracht.

De trailer toont diverse nieuwe omgevingen en bazen om het tegen op te nemen en kan hieronder worden bekeken.

Morgen verschijnt Shadow of the Erdtree. De uitbreiding kost 39,99 euro en biedt een compleet nieuw verhaal die zich afspeelt in de 'Land of Shadow', een "land dat leeggeroofd is tijdens een groots gevecht" en het land waar godin Marika vandaan komt. Spelers kunnen nieuwe mysteries, kerkers, vijanden, magie en wapens verwachten en op elk gewenst moment tussen de spelwereld uit Elden Ring en die van de uitbreiding wisselen. Lees hier alles over de uitbreiding. Voordat het zover is verschijnt vandaag een gratis update voor de game, met onder andere nieuwe kapsels.

Overigens bleek onlangs al dat Shadow of the Erdtree de best ontvangen dlc voor een game ooit is bij recensenten. Ook Marcel Vroegrijk deelde in zijn recensie een 10 uit: "Shadow of the Erdtree is een volledige game die toevallig als dlc voor Elden Ring wordt verkocht. Met z’n ontzettend gelaagde en verbonden spelwereld ben je rustig veertig tot vijftig uur zoet. In die tijd ga je meermaals bij jezelf ten rade wat je nu weer hebt gezien. Een bizar wapen, weer een nieuw gebied, een geheim nog geheimer dan dat eerdere geheim. Met deze uitbreiding vervolmaakt FromSoftware de belofte van Elden Ring: een vrije wereld om te verkennen, zonder dat daarbij de briljante regie van de makers verloren gaat."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik blijf het jammer vinden dat ik bij dit spel zoveel moeite heb om over die drempel te komen om het echt leuk te gaan vinden en er vol in te duiken. Verdeeld over een aantal maanden heb ik er iets van 20 uur ingestopt, omdat ik dan gefrustreerd raak en dan weer een hele tijd stop. Omdat het een lastig spel is en ik er dan weer een tijdje uit ben, wordt die drempel weer hoger om het op te pakken. Ook heb ik het idee dat mijn build helemaal nergens heengaat in die tijd. Blijft zonde want alles wat ik er van zie en ook deze expansion ziet er echt heel vet uit.

0

Dit heb ik ook... Ik heb de eerste baas in 3 verschillende playthroughs verslagen en dan haak ik af omdat ik constant dood ga + geen idee heb waar ik nou precies heen moet. Terwijl ik het zo graag leuk wil vinden..

0
test

De beste tip die ik aan nieuwe spelers kan geven is dat je je zuurverdiende runes op het begin vooral moet gebruiken om je Vigor te verhogen. Hierdoor heb je meer hitpoints (HP) en kun je meer klappen vangen voor je dood gaat. Gebruik de runes op het begin niet in de hoop sterker te worden door Strength, Dexterity, Intelligence, Faith etc. te verhogen, het heeft bijna geen effect. Zorg eerst dat je je wapens sterker maakt met smithing stones die je kunt vinden in de spelwereld (vooral grotten). Zodra je wapens een hoger level hebben wordt ook de scaling beter waardoor het levelen van die stats meer zin heeft.

0

Ik ben er gisteravond weer aan begonnen, poging nummer 3 inmiddels. Eens kijken of het me dit keer wel lukt.

0

Aanbevolen voor jou