Launchtrailer van Destiny 2: The Final Shape uitgebracht

Launchtrailer van Destiny 2: The Final Shape uitgebracht

De nieuwe uitbreiding verschijnt op 4 juni

Bungie heeft de launchtrailer van Destiny 2-uitbreiding The Final Shape uitgebracht.

De trailer kan hieronder worden bekeken en bestaat uit CGI-beelden. The Final Shape komt op 4 juni beschikbaar voor de game nadat het eerder al werd uitgesteld.

The Final Shape, de achtste uitbreiding voor de game, rondt het verhaal van de Light and Darkness-saga af. Dit verhaal loopt al sinds de eerste Destiny. In de uitbreiding zullen Guardians het opnemen tegen The Witness in het hart van de Traveler.

The Final Shape bevat een nieuwe subklasse genaamd de Prismatic, die bepaalde mogelijkheden van andere klassen kan combineren. Zij hebben zowel een Light- als Dark-meter, en zodra die door schade aan te richten bij vijanden gevuld zijn, kan men een nieuw krachtlevel genaamd Transcendence bereiken. Dit geeft alle klassen die de Prismatic-subklasse gebruiken een speciale granaat. Hunters krijgen daarbij een vuur- en ijscombo, Titans kunnen Strand en Arc combineren en Warlocks zowel Stasis als Void tegelijkertijd inzetten.

The Final Shape introduceert ook een nieuwe Exotic-klasse die uitermate geschikt is voor mensen die Prismatic gebruiken. Daarmee kunnen spelers random perks van andere Exotics 'stelen' en deze combineren tot één Exotic. Tot slot wordt ook een nieuwe vijandtype geïntroduceerd in de uitbreiding. De Dread worden beschreven als de "belichaming van The Witness", en bestaan uit de Weaver, Subjugator, Grim, Attendant en Husk.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou