Konami hint naar Metal Gear Solid 4 in tweede Master Collection

Konami hint naar Metal Gear Solid 4 in tweede Master Collection

De game is nog altijd alleen maar op PlayStation 3 speelbaar

Konami heeft erkend dat er behoefte is aan een overzetting van PlayStation 3-game Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots op moderne systemen.

De game verscheen in 2008 op PlayStation 3 en is sindsdien niet op andere platforms uitgekomen. Producent Noriaki Okamura meldt nu tegen IGN het volgende: "We zijn er zeker van op de hoogte. Helaas kan ik nu nog niets zeggen, aangezien Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 alleen Metal Gear Solid 1 tot en met 3 heeft, puntje puntje puntje... jullie kunnen het verder waarschijnlijk zelf wel uitvogelen!"

Hiermee lijkt Okamura te hinten naar de mogelijkheid dat er een tweede Master Collection komt waarin bijvoorbeeld Metal Gear Solid 4 zit. Dat zou voor fans een belangrijke gebeurtenis zijn, aangezien dat zou betekenen dat het vierde deel in de reeks niet meer 'vastzit' op de PlayStation 3. Eerder werden er al referenties naar MGS4 (en Metal Gear Solid 5 en Peace Walker) gevonden in de bestanden van de eerste Master Collection.

Konami werkt ondertussen ook aan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Die laatste game zit ook in de Master Collection, maar daar gaat het logischerwijs niet om een remake. De remake komt waarschijnlijk pas ergens in 2025 uit.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou