Khaos Reigns-dlc voor Mortal Kombat 1 onthuld
Nieuws

Khaos Reigns-dlc voor Mortal Kombat 1 onthuld

Met zes nieuwe personages en een verhalende campagne

Tijdens San Diego Comic-Con heeft Ed Boon van NetherRealm nieuwe dlc voor Mortal Kombat 1 onthuld.

Op 24 september verschijnt de Khaos Reigns-dlc voor de game. Daarmee worden zes personages toegevoegd, namelijk T-1000 (uit Terminator), Ghostface (uit Scream), Conan the Barbarian, Noob Saibot, Sektor en Cyrax. De laatste drie personages komen meteen beschikbaar, terwijl de eerste drie personages verspreid zullen worden toegevoegd. Van T-1000 en Ghostface zijn de oorspronkelijke acteurs gestrikt om stemmen in te spreken.

De dlc bevat ook een nieuwe verhalende campagne. Daarin moet Liu Kang het met zijn kampioenen opnemen tegen de meedogenloze Titan Havik. Wanneer ze falen, zal de New Era in chaos uitmonden. De dlc gaat ongeveer 50 euro kosten.

Boon liet ook weten dat Animalities terugkeren als gratis dlc voor de game. Daarmee kunnen personages in dieren veranderen om een genadeslag uit te delen aan hun tegenstander. De Animalities worden tegelijkertijd met de betaalde uitbreiding uitgebracht. Alle spelers ontvangen vandaag tevens een gratis MK 95-skin voor Scorpion, gebaseerd op de in 1995 verschenen film.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Rpg ArcheAge krijgt vervolg in de vorm van ArcheAge Chronicles
Nieuws

Rpg ArcheAge krijgt vervolg in de vorm van ArcheAge Chronicles

De game komt volgend jaar in ieder geval naar PlayStation 5 en pc

De online rpg ArcheAge keert volgend jaar terug in de vorm van vervolg ArcheAge Chronicles.

De eerste ArcheAge verscheen in 2013 in Zuid-Korea en in 2014 in het westen. De game werd ook wel beschreven als een combinatie tussen een mmorpg en een sandboxgame, waardoor spelers veel vrijheid krijgen. De servers van de game sloten eerder dit jaar.

Het vervolg werd onthuld tijdens de State of Play vannacht. Duidelijk is dat spelers een lange rpg kunnen verwachten met een spannend verhaal en een hoop opties. Zo kan men een eigen huis inrichten en verschillende levensskills opdoen.

Veel meer details zijn er niet - zo is nog niet duidelijk of het wederom om een mmorpg gaat. De trailer toont wel dat PlayStation Plus vereist is om online te spelen, dus multiplayerelementen zijn sowieso aanwezig. Op PlayStation Blog wordt het spel omschreven als een 'online actie-rpg'.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Fotomodus en Nier: Automata-cross-over op komst voor Stellar Blade
Nieuws

Fotomodus en Nier: Automata-cross-over op komst voor Stellar Blade

De soundtrack kan nu beluisterd worden op streamingservices

Stellar Blade-spelers kunnen zich opmaken voor de beloofde fotomodus, alsmede een cross-over met Nier: Automata.

Veel details over de cross-over zijn er nog niet, behalve dat deze zich in Stellar Blade afspeelt en "binnenkort" moet verschijnen. Hetzelfde geldt voor de fotomodus. De de trailer is te zien dat personages in allerlei poses gezet kunnen worden en dat er diverse filters gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn meer dan honderdtachtig nummers van de soundtrack vanaf vandaag te beluisteren op muziekstreamservices.

Stellar Blade verscheen afgelopen april op PlayStation 5. De game speelt zich af in de nabije toekomst, waarbij de mensheid van de aarde wordt verbannen na het verliezen van een oorlog tegen de buitenaardse Naytiba. Om de aarde weer terug te winnen, kruipen spelers in de huid van Eve. Zij moet het tij keren voor de mensheid. De game draait vooral om de hectische gevechten, vol met aanvallen, verdedigingsmoves en vloeiende combo's.

Erik Nusselder gaf de game een 7: "Er is niet zo veel mis met Stellar Blade, maar er is ook niet zo veel geweldig. Het voorspelbare verhaal en de lege personages worden gecompenseerd door spannende en vloeiende gevechten. Hopelijk wordt in een eventueel vervolg onze fantasie wat meer geprikkeld."

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Lost in Random-makers onthullen uniek ogende The Midnight Walk
Nieuws

Lost in Random-makers onthullen uniek ogende The Midnight Walk

Game verschijnt in de lente van 2025 voor PS5, PS VR2 en pc

Tijdens de State of Play afgelopen nacht werd The Midnight Walk onthuld, de nieuwe game van de makers van Lost in Random.

De bedenkers van die game werken bij Moonhood Studio aan het spel. Het eerste dat opvalt in de onthullingstrailer is de stop-motion graphics - alles is met klei gemaakt en daarna gescand om het in de game te plaatsen.

De game draait daarbij om de band tussen hoofdpersonage The Burnt One en hun metgezel Potboy. De vlam van Potboy dient als gids in de spelwereld. Het duo loopt over de 'Midnight Walk', een nachtmerrieachtige snelweg vol met gevaar. Het spel vertelt daarbij vijf unieke verhalen.

Veel meer details over het spel zelf zijn er nog niet, maar op PlayStation Blog doen de ontwikkelaars een boekje open over het ontwikkelproces. The Midnight Walk verschijnt in de lente van 2025 voor PlayStation 5, PlayStation VR2 en Steam.

Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!