Jurassic Park: Survival bevat bekende locaties uit de film én nieuwe plekken

Jurassic Park: Survival bevat bekende locaties uit de film én nieuwe plekken

Verschijnt niet dit jaar

De aankomende game Jurassic Park: Survival zal zowel bekende locaties uit de films, als nieuwe plekken bevatten.

Dat maakt ontwikkelaar Saber Interactive bekend tijdens een interview met IGN. De singleplayer action-adventure werd vorig jaar aangekondigd tijdens de Game Awards.

Volgens de ontwikkelaars speelt de game zich na de gebeurtenissen van de film af en is er veel nagedacht over hoe het beroemde eiland er daarna uit zou zien. John Melchior van Universal bevestigt dat bijvoorbeeld het bekende bezoekerscentrum in de game zit, maar dat er ook over nieuwe plekken is nagedacht.

"Bezoekers van het eiland zouden daar ook overnachten, dus wat betekent dat?", zegt Melchior. "Wat zouden ze gezien hebben en waar zouden ze hebben overnacht als alles volgens plan was verlopen? Dat is waar we beginnen. Eén ding is zeker: het eiland is net zo'n groot onderdeel van het verhaal als de personages en de dinosaurussen."

Oliver Hollis-Leick van Saber Interactive zegt dat sommige gebieden een uitdaging zullen zijn voor spelers. "Er zijn momenten waarop de speler heel voorzichtig door een omgeving moet gaan om niet de aandacht van bepaalde roofdieren te trekken. Maya, het hoofdpersonage, is geen superheld of actiester. Achter elke hoek kan ze echte gevaren tegenkomen en de speler moet slim, sluw en geduldig spelen om de vele uitdagingen van het eiland te overleven."

Jurassic Park: Surival moet op PlayStation 5, Xbox Series en pc verschijnen. Op dit moment is er nog geen releasedatum bekend, maar volgens de ontwikkelaars zal de game niet meer dit jaar verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk wordt deze niet plotseling gecanceld. Het is niet dat we een hele lijst aan perfecte Jurassic Park games hebben.

0

Aanbevolen voor jou