Jeffrey Wright speelt ook in The Last of Us-televisieserie de rol van Isaac

Jeffrey Wright speelt ook in The Last of Us-televisieserie de rol van Isaac

Hij speelde de rol ook al in The Last of Us: Part 2

Jeffrey Wright zal de rol van Isaac ook in het aankomende tweede seizoen van HBO-serie The Last of Us vertolken.

Dat nieuws kwam gisteren naar buiten. Wright speelde in The Last of Us: Part 2 de rol van Isaac, de leider van het Washington Liberation Front. Het is dus geen onlogische keuze om hem ook de rol in de televisieserie te laten spelen, al is hij meer dan ooit een gewild acteur dankzij rollen in onder andere Westworld en de geprezen film American Fiction. De aankondiging komt daardoor toch enigszins als verrassing.

Opvallend is de aankondiging dat hij in het tweede seizoen van The Last of Us te zien zal zijn. Het personage komt vooral in de tweede helft van de game voor, en dit zou dus betekenen dat de structuur van de serie afwijkt van de game.

Het is overigens niet voor het eerst dat een acteur uit de The Last of Us-games die rol voortzet in de televisieserie. In het eerste seizoen speelde Merle Dandridge de rol van Marlene. Dat deed ze ook in de game. Laura Bailey, die tevens de stem van Abby inspreekt in The Last of Us: Part 2, had daarnaast een kleine rol als zuster in de eerste The Last of Us, een rol die ze ook in de televisieserie voortzette.

Het tweede The Last of Us-seizoen moet ergens in 2025 op HBO Max te zien zijn. Een precieze datum is op moment van schrijven niet bekend. Wel werden onlangs de eerste twee foto's van het tweede seizoen gedeeld.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok heb wel zin in het nieuwe seizone

0
test

Vond het eerste seizoen geweldig (ben een klein beetje biased aangezien TLOU 1-2 mijn favo games zijn), vind zelfs aflevering 3 (die over bill gaat) 1 van de beste afleveringen ooit gemaakt (biased? hahah!). Maar ELKE KEER wanneer ik Bella Ramsey zie, dan schrik ik een beetje hoe erg zij niet op Ellie lijkt.. Gelukkig kan ze als de beste acteren dus lekker boeiend, maar schrik er wel elke keer van haha!

0

Aanbevolen voor jou