Insomniac vraagt fans die op Spider-Man 2-beelden wachten om geduld

Insomniac vraagt fans die op Spider-Man 2-beelden wachten om geduld

Game komt volgens geruchten aankomende september uit

Ontwikkelaar Insomniac Games vraagt mensen die op nieuwe beelden van Marvel's Spider-Man 2 wachten om nog wat geduld op te brengen.

Insomniac liet op Twitter weten dat muziek uit de Spider-Man-gamefranchise te horen is tijdens een speciaal The Game Awards-concert dat op 25 juni in de Verenigde Staten wordt gehouden. Een fan reageerde daar geïrriteerd op: "Waarom hebben we twee jaar lang niets gezien? De game moet over een aantal maanden uitkomen, maar jullie tonen ons niets."

De game is sinds diens aankondiging dan ook niet meer getoond. Insomniac reageerde op de fan in kwestie: "We zijn bezig in de keuken. Het ruikt hier goed, maar we vragen je om nog iets meer geduld op te brengen."

Eind vorig jaar liet Insomniac Games al weten dat Marvel's Spider-Man 2 ergens in de herfst van dit jaar moet verschijnen. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar het feit dat de belangrijkste acteur voor de game zijn acteerwerk al heeft afgerond, stemt positief over het behalen van deze releaseperiode. Volgens geruchten wordt september de releasemaand van de game.

Spider-Man 2 verschijnt voor PlayStation 5 en bevat zowel Peter Parker en Miles Morales als Spider-Man, alsmede de schurk Venom. Insomniac werkt ondertussen ook aan een game rondom Wolverine.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sommige mensen hebben ook gewoon geen geduld...

0

@mole28 geduld is een schone zaak

0

Aanbevolen voor jou