Inhoud van vijfde Call of Duty: Modern Warfare 3-seizoen onthuld

Inhoud van vijfde Call of Duty: Modern Warfare 3-seizoen onthuld

Het vijfde seizoen begint op 24 juli

Activision heeft de inhoud van het aankomende vijfde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone uit de doeken gedaan.

Dat deed het bedrijf via onderstaande trailer en een uitgebreid artikel op de Call of Duty-website. Zo komen er twee compleet nieuwe maps naar de multiplayer van Modern Warfare 3 aan het begin van het vijfde seizoen, genaamd Bait en Yard. Ook worden er nieuwe varianten op de maps Rust, Shipment en Safe House uitgebracht - deze maps worden in een cel-shaded jasje gestoken.

Spelers kunnen tevens nieuwe modi verwachten, waaronder Slam Deathmatch, waarin alle finishing moves gebaseerd zijn op WWE-moves. Eerder bleek al dat er een samenwerking met WWE aan zat te komen. Ook nieuw is COD Warrior, waarin teams allerlei 'minigames' voor hun kiezen krijgen.

In Zombies kunnen spelers de laatste verhaalmissie verwachten, en Superstore uit Verdansk wordt aan de Urzikstan-map in Warzone toegevoegd. Natuurlijk staan er ook diverse nieuwe wapens en operators (onder andere gebaseerd op WWE) op stapel. Het vijfde seizoen begint op 24 juli.

Watch on YouTube
Call of Duty: Modern Warfare 3
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou