Inhoud seizoen vier 'Reloaded' van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone onthuld

Inhoud seizoen vier 'Reloaded' van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone onthuld

Met een nieuwe map en een aparte 'pixel'-playlist

Activision heeft bekendgemaakt wat er in de tweede helft van het vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone zit.

Dat deed het bedrijf middels onderstaande trailer en een artikel op de officiële website. Zo wordt de nieuwe multiplayermap Incline toegevoegd die zich afspeelt in de bergen van het fictieve schiereiland Urzikstan. Qua nieuwe multiplayermodi kunnen spelers het terugkerende Havoc, Headshots Only en Mutation verwachten.

Ook is er een nieuwe Bit Party Playlist, met daarin een versie van de Favela-map genaamd Bitvela. Zoals de naam al aangeeft heeft alles op deze map pixel-graphics. Daarbij krijgen spelers een groter hoofd wanneer ze anderen omleggen.

In Zombies wordt een nieuwe uitdagingen genaamd in de vorm van Unstable Rifts toegevoegd. Hiervan kunnen er meerderen per potje verschijnen en squads moeten proberen als eerste in de Rift te geraken. Daarin neemt men het vervolgens op tegen golven aan vijanden.

In Warzone is de DNA Bomb in de Popov Power Plant te Urzikstan afgegaan, waardoor er nieuwe routes bloot zijn komen te liggen en een giftige stof in de lucht hangt. De modi Mutation Resurgence en Mutation Buy Back komen tijdelijk beschikbaar. Ook zijn er nieuwe krachtige wapens te vinden.

Seizoen 4 Reloaded van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone begint morgen om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Watch on YouTube
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou