Inhoud en launchtrailer van vierde seizoen Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone uitgebracht

Inhoud en launchtrailer van vierde seizoen Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone uitgebracht

Het vierde seizoen gaat op 29 mei van start

Activision Blizzard heeft details over de inhoud van het vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone gegeven. Ook is er een launchtrailer uitgebracht.

Het vierde seizoen begint op 29 mei om 18:00 uur Nederlandse tijd en voegt zoals gebruikelijk weer nieuwe content toe aan Modern Warfare 3 en Warzone.

Zo worden er gedurende het vierde seizoen drie compleet nieuwe 6v6-maps toegevoegd aan de multiplayer van Modern Warfare 3, waarvan twee maps - Tokyo en Paris - aan het begin van het seizoen beschikbaar komen. Derde map Incline komt in het midden van het seizoen uit. Ook wordt er een Vortex-variant van Das Haus toegevoegd.

Onder de nieuwe multiplayermodi vallen Demolition en Hyper Cranked vanaf de eerste dag, en Havoc en Headshots Only in het midden van het seizoen. Nieuwe perks zijn de Mission Control Vest en Compression Plate, en qua nieuwe Killstreaks worden Intelligent Munitions Systems, Missile Drone, DNA Bomb en Loitering Monition toegevoegd.

In het midden van het seizoen krijgt Zombies een update waarin spelers "geheime toegangen naar de Unstable Rift vinden en het opnemen tegen intense golven aan zombiehordes tot elke ondode entiteit verslagen is, of je team overweldigd wordt."

In Warzone worden er geen nieuwe locaties toegevoegd, al is er wel een mysterieuze DNA-bom te vinden in Popov Power. "De waarheid zal zich niet meteen onthullen, maar tijdens het seizoen zullen er nieuwe ontdekkingen gedaan worden die je plannen grondig kunnen wijzigen..."

Tot slot heeft Activision laten weten dat er gedurende het vierde seizoen een cross-over met Gundam op de planning staat. Dataminers hebben ook bewijs gevonden dat er cross-overs met Fallout en The Crow aanstaande zijn.

Meer informatie over het aankomende vierde seizoen is op de officiële Call of Duty-website te vinden.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Watch on YouTube
View post on X
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou