'Indiana Jones and the Great Circle verschijnt in 2025 op PlayStation 5'

'Indiana Jones and the Great Circle verschijnt in 2025 op PlayStation 5'

Vanavond tijdens Gamescom Opening Night Live weten we waarschijnlijk meer

De alleen nog voor Xbox Series en pc aangekondigde game Indiana Jones and the Great Circle zou in de loop van 2025 naar PlayStation 5 komen.

Dat claimt de over het algemeen zeer betrouwbare insider Nate the Hate. Hij laat weten dat de game vanavond een releasedatum krijgt voor aankomende december op Xbox Series-consoles en pc, en dat het om een getimede exclusieve game zal gaan. "Het is de bedoeling dat de game in de eerste helft van 2025 naar PS5 komt."

Vorige week gingen er geruchten dat Microsoft aankomende week tijdens Gamescom een Xbox-exclusive voor PlayStation gaat aankondigen. Afgelopen weekend claimde Windows Central-journalist Jez Corden al dat het om de Indiana Jones-game gaat.

Indiana Jones and the Great Circle heeft een eerstepersoonsperspectief, al wisselt de camera soms naar de derde persoon - bijvoorbeeld tijdens tussenfilmpjes of wanneer Indiana Jones klimt. Het uiterlijk van het hoofdpersonage is gebaseerd op een jonge Harrison Ford, de acteur die de rol van het personage in de films vertolkt. De stem wordt ingesproken door Troy Baker, onder andere bekend voor zijn rol als Joel in de The Last of Us-games.

Het verhaal van de game speelt zich af tussen de films Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade. Wanneer Indiana Jones in Marshall College op een inbreker in de vorm van een gigantische man stuit die een relikwie steelt, reist de avonturier af naar Vaticaanstad om meer te weten te komen. Andere locaties die spelers bezoeken, zijn onder andere Egypte en de Himalaya.

Spelers kunnen tijdens gevechten niet alleen schieten met geweren, maar ook vechten met hun vuisten of gebruikmaken van de iconische zweep. Puzzels spelen daarnaast een belangrijke rol in de game.

Vanavond om 20:00 uur wordt Gamescom Opening Night Live uitgezonden.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De gene die al elk jaar roept dat er een banjo game komt en die er nog steeds niet is.. Geloof er niks van dat indie de volgende game is. Denk eerder een game die al tijdje uit is zoals starfield. Tot nu toe zijn het allemaal games die al tijdje uitzijn en meer dan 6 maanden. Update zo de game komt dus spring 2025 naar ps5.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 20 augustus 2024 - 19:57]

-1

We zullen het vanavond zien he. Totdat het daadwerkelijk aangekondigd is, is het sowieso allemaal speculatie.

1
test

Ja maar eerst is het forza dan flight sim nu indie. Denk wel dat blade Day one op ps5 is omdat in die trailer zie je niks over exclusive of xbox of gamepass, of dat worx een next gen only game.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 20 augustus 2024 - 14:42]

0
test

Leuk, hopelijk is het ook een goede game.

2

Aanbevolen voor jou