Homelander komt in juni naar Mortal Kombat 1

Homelander komt in juni naar Mortal Kombat 1

Op 4 juni voor Kombat Pack-eigenaren en op 11 juni voor andere spelers

Homelander wordt in in juni als dlc-personage aan Mortal Kombat 1 toegevoegd.

Het personage komt op 4 juni beschikbaar voor eigenaren van de Kombat Pack en op 11 juni kunnen alle spelers hem aanschaffen.

Homelander is de vijfde van zes beloofde dlc-personages die via Kombat Pack 1 beschikbaar wordt gesteld. Het personage komt uit Amazon Prime-serie The Boys, dat gebaseerd is op de gelijknamige comicreeks. Het vierde seizoen van de serie begint op 13 juni. Anthony Starr, de acteur die het personage in de serie vertolkt, zal de stem van het personage in de game niet inspreken.

Hieronder is een nieuwe trailer te zien. Daarin wordt ook Kameo-vechter Ferra getoond, die ergens later in juni beschikbaar zal worden gesteld.

Tom Kerkhof gaf een 8 aan de game: "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

Watch on YouTube
Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Laat ze alsjeblieft stoppen met die domme guest characters die helemaal niet passen in de game en altijd waar overpowered zijn. Ik wil gewoon MK characters

0

Aanbevolen voor jou