Hogwarts Legacy-update op 6 juni voegt onder andere fotomodus toe

Hogwarts Legacy-update op 6 juni voegt onder andere fotomodus toe

Ook zullen de voorheen exclusieve PlayStation-missies voor alle spelers beschikbaar komen

De inhoud van een aankomende update voor Hogwarts Legacy is bekendgemaakt.

Zo zal de update een fotomodus voor de Harry Potter-game bevatten. Ook wordt de content die voorheen exclusief was voor de PlayStation-versie van de game, zoals de Haunted Hogsmeade Shop Quest, naar alle platformversies gebracht. Het wordt daarnaast mogelijk om Talent-punten te resetten. Daarbij zullen er bugfixes en driver-updates (voor de pc-versie) meegeleverd worden. De complete inhoud van de update die op 6 juni verschijnt is hieronder te zien.

Warner Bros. en ontwikkelaar Avalanche Software beloofden begin dit jaar al een 'zomerupdate' voor de populaire game. In maart waarschuwde de studio al dat de update "relatief kleinschalig" zou zijn, maar op social media reageren sommige fans toch teleurgesteld op de inhoud van de update.

Hogwarts Legacy kwam begin vorig jaar uit op PlayStation 5, Xbox Series en pc, en iets later ook op PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie werd meermaals uitgesteld, maar kwam afgelopen najaar uiteindelijk ook uit.

Denian Franken gaf een 8,5 aan de PS5-versie van de game: "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

View post on X
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Is ook wel een karige update. Leuk voor de mensen die de PS5 quest nog niet hebben gespeeld, was gelijk ook de beste van de hele game ongeveer. Wel een heerlijk spel, maar had dan toch wel op meer gehoopt met deze update

0

Aanbevolen voor jou