Het openingsfilmpje van Like a Dragon: Infinite Wealth

Het openingsfilmpje van Like a Dragon: Infinite Wealth

Game verschijnt aanstaande vrijdag op pc, PlayStation en Xbox

Sega en ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio hebben het openingsfilmpje van het aankomende Like a Dragon: Infinite Wealth online gepubliceerd.

Het filmpje, dat wordt begeleid door swingende muziek, kan hieronder bekeken worden.

Like a Dragon: Infinite Wealth draait om de twee hoofdpersonages uit de vorige delen, Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu, in zowel Japan als Hawaï. Het is voor het eerst in de reeks dat een game zich ook buiten Japan afspeelt. Spelers kunnen snelle rpg-gevechten verwachten waarbij men uitvoerig gebruikmaakt van de omgeving. Ook kunnen spelers - zoals inherent is aan de franchise - allerlei zijactiviteiten verwachten, waaronder het onderhouden en inrichten van een klein eiland.

Er is controverse ontstaan rondom de game omdat 'new game plus' alleen beschikbaar komt via de speciale edities van de game. De Deluxe Edition van de game is 15 euro duurder dan de standaard versie en de Ultimate Edition is 40 euro duurder. New game plus houdt in dat spelers na het uitspelen van een game de mogelijkheid hebben om het spel opnieuw op te starten, maar diverse vrijgespeelde elementen - zoals moves, wapens en het niveau van het personage - mee kunnen nemen. Over het algemeen zit deze optie standaard in games verwerkt, of wordt het na release via een update toegevoegd.

Like a Dragon: Infinite Wealth verschijnt aanstaande vrijdag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store.

Watch on YouTube
Like a Dragon Infinite Wealth

Like a Dragon Infinite Wealth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is echt bizar wat ontwikkelaars elke keer weer verzinnen om extra geld los te peuteren. Ik speel eigenlijk nooit New Game+ maar dan alsnog zou dit een reden zijn om deze game niet te kopen. Wat een onzin praktijken.

0

Aanbevolen voor jou