Helldivers 2 verschijnt mogelijk in oktober van dit jaar

Helldivers 2 verschijnt mogelijk in oktober van dit jaar

Game is aangekondigd voor PlayStation 5 en pc

Helldivers 2 komt mogelijk in oktober van dit jaar uit op PlayStation 5 en pc.

Insider Gaming zegt een briefing van Sony te hebben ingezien voor contentpartners waarin wordt vermeld dat men naar buiten mag communiceren dat de game in oktober uitkomt. Een precieze datum werd niet getoond.

Afgelopen weekend gaf de Amerikaanse ESRB ook al een leeftijdsclassificering aan Helldivers 2. Het gaat daarbij om een Mature/17+-beoordeling. In de beschrijving van die rating wordt gemeld dat spelers ledematen van vijanden af kunnen schieten en dat men ook onschuldige burgers kan doden.

Helldivers 2 is een vervolg op de third-person co-op-shooter die in 2015 uitkwam op PS3, PS4 en Vita. De game kwam later dat jaar ook uit op pc. Officieel is alleen bekendgemaakt dat het spel ergens dit jaar op PS5 en pc verschijnt.

De ontwikkelaar is wederom Arrowhead Game Studios. De inspiratiebron is overduidelijk de science-fictionfilm Starship Troopers. Spelers kunnen samen met hun team op missies gaan en het opnemen tegen gevaarlijke buitenaardse insecten om zo Super Earth veilig te houden. Hieronder is nogmaals de aankondigingstrailer te bekijken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou