Grootste Helldivers 2-update tot dusver arriveert op 6 augustus

Grootste Helldivers 2-update tot dusver arriveert op 6 augustus

Escalation of Freedom bevat nieuwe vijanden, missiedoelen en meer

Op 6 augustus verschijnt Escalation of Freedom, een nieuwe gratis update voor Helldivers 2. Het zou om de grootste update voor de game tot nu toe gaan.

Spelers kunnen nieuwe missiedoelen, grotere vijandelijke basissen, nieuwe bugs en bots en omgevingsgevaren verwachten. Qua nieuwe vijanden keert onder andere de Impaler uit de eerste Helldivers terug. Wanneer de Impaler er is, kunnen spelers niet vluchten van het gevecht. Ook nieuw zijn de Spore Charger, die zich in mist hult tot hij aanvalt, de Terminid Alpha Commander en de Rocket Tank.

Ook komt Combat Rating niveau 10 beschikbaar. Volgens een artikel op PlayStation Blog heet deze rating 'Super Helldive' en is dit "de meest uitdagende, meedogenloze moeilijkheidsgraad tot nu toe". Daarbij kunnen spelers betere beloningen verwachten op dit niveau.

De update moet ook een nieuw systeem toevoegen dat zogeheten 'grief kicking' minder storend maakt - oftewel het feit dat sommige spelers hun teamgenoten onterecht uit potjes schoppen. Wanneer dit iemand overkomt, zal de speler in een nieuwe sessie terechtkomen met alle loot van het team uit de vorige sessie. Op die manier zal niemand loot mislopen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoewel ik zin heb in deze update, ben ik toch ook bang dat er weer een waslijst aan bugs meekomen. Arrowhead heeft overduidelijk heel veel moeite met het testen van hun game, voor elke bug die ze fixen is er ook weer een nieuwe.

0

Aanbevolen voor jou