Gesloten alfatest Suicide Squad: Kill the Justice League op komst

Gesloten alfatest Suicide Squad: Kill the Justice League op komst

Wordt van 30 november tot 4 december gehouden

Binnenkort wordt er een gesloten alfatest voor Suicide Squad: Kill the Justice League gehouden.

Geïnteresseerden maken kans op deelname door hier een Warner Bros.-account aan te maken met hun e-mailadres. De test wordt van 30 november tot 4 december gehouden. "Houd er rekening mee dat de game nog in ontwikkeling is en de test maar een kleiner, specifiek gedeelte van de campagne omvat. Dit is niet tekenend voor de uiteindelijke ervaring", aldus Warner Bros.

De test is vooral bedoeld om de online infrastructuur uit te testen en komt via Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S beschikbaar. Pc-spelers worden aangeraden een controller te gebruiken. Mensen die toegelaten worden moeten een contract ondertekenen waardoor ze niets mogen uitlekken over wat ze spelen.

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in het universum van de Arkham-games van ontwikkelaar Rocksteady, die ook verantwoordelijk zijn voor deze game. In het spel besturen spelers de Suicide Squad, die Metropolis en de wereld moet redden nadat Brainiac controle neemt over superhelden zoals Superman en Batman. Het spel kan alleen doorlopen worden waarbij spelers kunnen schakelen tussen de verschillende leden van het team, maar ook met z'n vieren.

De game komt op 2 februari 2024 naar pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Toen de game begin dit jaar werd getoond ontving het spel kritiek vanwege de focus op live-service elementen. Onlangs werd er uitgebreide gameplay uit van het spel. Bekijk het hieronder nogmaals.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou