Gerucht: Remakes van Resident Evil: Code Veronica en Resident Evil Zero in de maak

Gerucht: Remakes van Resident Evil: Code Veronica en Resident Evil Zero in de maak

De geruchten over een remake van de eerste Resident Evil schijnen niet te kloppen

Er wordt mogelijk gewerkt aan remakes van Resident Evil: Code Veronica en Resident Evil Zero.

Dat claimt de over het algemeen betrouwbare insider Dusk Golem. Daarbij meldt hij dat geruchten over remakes van Resident Evil 1 en Resident Evil 5 onjuist zijn, en dat deze niet in de maak zijn. Onlangs werd hij nog gekoppeld aan een gerucht over een tweede Resident Evil 1-remake, maar zijn betrokkenheid bij dat gerucht schijnt niet echt te zijn geweest.

De remakes van Resident Evil: Code Veronica en Resident Evil Zero zouden wel echt in ontwikkeling zijn. "Dit heb ik van meerderen gehoord, vorig jaar al." Daarnaast zou Dusk Golem wederom hebben vernomen dat de ontwikkeling van Resident Evil 9 vertraging oploopt, en dat de game deze zomer in ieder geval niet wordt onthuld.

Hoe dan ook heeft Capcom vooralsnog niets officieel bevestigd.

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op internet zie ik echt iedereen uit zijn dak gaan over een Veronica remake. En voorheen was de vraag naar een remake ook enorm hoor. Maar wat maakt Veronica zo speciaal? Ik heb hem toentertijd ook gespeeld, maar ik vind dit toch echt een van de mindere delen (RE 6 staat stipt op nummer 1 )

0

veel backtracken en steve voice acting is verschrikkelijk maar ergens ook weer grappig en veel plekken waar je de game kan softlocken met te weinig levens of kogels

0
test

De voice acting kan ik mij inderdaad nog wel herinneren. Nou ja, misschien dat een remake mij van gedachten kan veranderen! :)

0
test

Apart dat jij RE 6 de beste vindt. Ik vind het echt de meest slechte RE game die er is. En volgens mij ben ik lang niet de enige. Bij mij staat RE 4 en 5 heel hoog. En de remake van 1 uit de Cube-tijd. RE 0 ook erg goed trouwens, dus laat maar komen die remakes.

0
test

Ik ga er van uit dat hij bedoelde dat RE6 de slechtste is aangezien hij het had over 'een van de mindere'.

0
test

Wat Superdre zegt dus. Ik had het iets verkeerd verwoord. My bad :D RE6 staat bij mij op nummer 1 van de slechtste RE games. M'n all-time favorite is toch wel RE2 (zowel origineel als remake)

0
test

Resident evil zero vond ik echt geweldig op de gamecube back in the Day. Heb er wel zin in als het net als de andere remakes gedaan word yes please.

0

Aanbevolen voor jou