Gamers geven Fortnite de schuld van 'Extra Crispy'-wapen in Call of Duty

Gamers geven Fortnite de schuld van 'Extra Crispy'-wapen in Call of Duty

Verander vijanden in gebraden kip

Dataminers hebben een zogeheten 'Extra Crispy' wapen voor de mobiele Call of Duty-games gevonden, waarmee spelers vijanden in gebraden kip kunnen veranderen. Bij sommige gamers schiet de toevoeging van dit wapen - niet de kip - in het verkeerde keelgat.

Dataminers vonden een trailer voor het wapen, dat toont hoe vijanden ermee in stukken gebraden kip veranderen. Ook het wapen zelf heeft een vlezig uiterlijk en het personage met het wapen loopt in een kippenpak rond. Ook is het mogelijk om een kip te braden en het vervolgens op te eten. De bundel is bedoeld voor de mobiele Call of Duty-games.

Het is niet ongebruikelijk dat Call of Duty-games dit soort (wapen)skins aanbieden, maar blijkbaar gaat dit voor sommige spelers iets te ver. Op social media wordt hekelend gereageerd, en wordt zelfs Fortnite de schuld gegeven: "De schade die Fortnite onbedoeld heeft aangericht aan het uiterlijk van multiplayergames valt niet te herstellen", zo meent iemand op X.

Hoe dan ook is het wapen op moment van schrijven nog niet officieel aan de games toegevoegd, maar gezien de trailer is dit louter een kwestie van tijd.

View post on X
View post on X
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tja, verandering van generatie denk ik. Vind al die blije en overdreven skins in cod ook niks. Vond dat altijd meer een serieuzere shooter met soldaten en skins die bij dat thema passen. Nu ga je zwaarbewapend de zone in met je Wuppie pak... times change

2
test

Bundel is alleen voor COD:Mobile.

0
test

Yes, heb het ter verduidelijking toegevoegd!

0

Aanbevolen voor jou