Fortnite terug op iPhone: zo download je de game

Fortnite terug op iPhone: zo download je de game

Omslachtig, maar het werkt

De battle royale-game Fortnite is na geruime tijd weer te downloaden op iPhone. Hier leggen we uit hoe je dat doet.

De methode om Fortnite speelbaar te krijgen op je iPhone is omslachtig, maar werkt als volgt: ga via een webbrowser - het liefst Safari - naar deze website van Epic Games en druk op downloaden. Nu moet je nog toestemming geven om bestanden binnen te harken. 

Ga vervolgens naar de instellingen, geef toestemming om bestanden te downloaden, en ga via Safari weer terug naar de website. Download vanaf daar de Epic Games Store, log in, en voilà! Fortnite is nu te downloaden en spelen op je iPhone.

Fortnite

Geschil tussen Epic en Apple

De situatie rondom Fortnite op iPhone was al geruime tijd lastig, maar werd al helemaal ingewikkeld toen Apple begin dit jaar het developer-account van Epic Games op de App Store introk vanwege een verbod op alternatieve digitale winkels op de iPhone. Uiteindelijk kwamen de twee bedrijven toch tot een compromis, waardoor Epic Games hun digitale winkel toch beschikbaar mocht maken op de App Store.

Dat Fortnite nu ook op de mobiele apparaten van Apple te spelen is komt net goed uit. Het nieuwe seizoen van de battle royale-game is vandaag namelijk van start gegaan. Dit seizoen staat geheel in het thema van Marvel, met nieuwe locaties en een battle pass vol met Marvel-skins als Doctor Doom en Gwenpool. 

Lees hier meer over de rechtszaak tussen Epic Games en Apple

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vergeet niet dat je moet upgraden naar iOS 17.6.

0

Aanbevolen voor jou