Fortnite krijgt competitieve modus

Fortnite krijgt competitieve modus

Ga jij voor goud?

Fortnite krijgt een nieuwe competitieve Ranked-modus.

Dat heeft Epic Games bekendgemaakt. Vanaf 16 mei kunnen spelers aan de slag met de modus waarin ze kunnen klimmen van de Bronze-rang naar het hoogste Unreal. Daartussen liggen Silver, Gold, Platinum, Elite en Champion. Zowel Battle Royale als Zero Build krijgen een aparte ranked-modus.

Spelers kunnen punten verzamelen door zo hoog mogelijk te eindigen en zo veel mogelijk andere spelers uit te schakelen. Iedereen in het team maakt dezelfde voortgang, ongeacht de prestaties. Bij matchmaking worden de rangen van de hoogst geklasseerde spelers aangehouden voor het niveau van het team.

Update V24.40 komt op 16 mei naar Fortnite. Op dat moment begint ook Season Zero, dat duurt tot het einde van Fortnite Chapter 4 Season 3. Epic Games gebruikt dit seizoen om eventuele problemen vast te stellen, op te lossen en nieuwe functies toe te voegen. Daarna moet de ranked-modus parallel lopen met het normale schema van seizoenen in Battle Royale.

Fortnite is nu beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc, Nintendo Switch, iOS en Android. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou