Exoprimal ontvangt geen nieuwe content meer

Exoprimal ontvangt geen nieuwe content meer

Vanaf 11 juli begint het eerste seizoen opnieuw

Een jaar na release brengt Capcom geen nieuwe content meer uit voor Exoprimal.

Dat heeft het bedrijf bevestigd. Na de laatste 'Title Update' begint op 11 juli het eerste seizoen opnieuw. Vervolgens zal elke maand één van de vier uitgekomen seizoenen starten.

Alle modi blijven daarbij beschikbaar om te spelen, waaronder de Dino Survial-modus en engame content zoals Time Loop Rebellion en Savage Gauntlet. Daarnaast zullen mensen die geen andere spelers kunnen vinden spelen met door de computer bestuurde bots.

Exoprimal verscheen in juli 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. In diezelfde maand kondigde Capcom aan dat het spel meer dan een miljoen spelers had aangetrokken.

Exoprimal is een multiplayergame waarin twee teams van vijf spelers moeten zien te overleven tussen allerlei dinosauriërs. Het team dat als laatste overleeft heeft gewonnen. De game speelt zich af in 2040, waarbij dinosauriërs uit het niets zijn verschenen en complete steden verwoesten.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Best leuke game hoor, maar te veel concurrentie. Dit had ook geen betaalde game moeten zijn maar een free 2 play. Dan had het wellicht meer publiek getrokken. Maar dat concept is toch iets wat een developer als Capcom niet goed begrijpt.

1

Aanbevolen voor jou