Er zit mogelijk meer tijd tussen toekomstige Helldivers 2-updates

Er zit mogelijk meer tijd tussen toekomstige Helldivers 2-updates

Dat moet de kwaliteit van de patches alleen maar verbeteren

Er zou vanaf nu meer tijd tussen nieuwe updates voor Helldivers 2 kunnen zitten.

Dat stelde community manager Thomas Petersson op het Discord-kanaal van de game (via PC Gamer). Hij meldde daar dat de eerstvolgende update verschijnt "wanneer hij klaar is".

"We willen iets meer tijd nemen voor deze update en mogelijk ook voor toekomstige patches. Het ritme wat we voorheen hebben aangehouden was waarschijnlijk iets te hoog om de kwaliteitsstandaard die we hebben en die jullie verdienen aan te houden."

Hij vervolgde: "Veel patches uitbrengen kan de workflow in de war schoppen en kost meer tijd en moeite dan je misschien zou denken. We moeten er voor plannen, het implementeren, mogelijk tweaken met hotfixes, ga zo maar door. Voor deze (update) willen we iets meer tijd nemen, hopelijk met een goed resultaat." Even later benadrukte hij: "We denken dat een iets trager ritme in het voordeel van zowel ons als jullie en de game is."

Afgelopen week bleek nog dat er in de eerste twaalf weken sinds release meer dan twaalf miljoen exemplaren van de game zijn verkocht op PlayStation 5 en pc bij elkaar opgeteld. Het is daarmee de snelst verkochte Sony-game rond release ooit. Gisteren bleek dat Johan Pilestedt, de CEO van ontwikkelaar Arrowhead Games, die functie naast zich neerlegt zodat hij zich meer kan focussen op game-ontwikkeling bij de studio.

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou