EK-update voor EA Sports FC 24 kan nu gedownload worden
Nieuws

EK-update voor EA Sports FC 24 kan nu gedownload worden

We worden kampioen!

De beloofde EA Sports FC 24-update waarmee het Europees Kampioenschap voetbal aan de game wordt toegevoegd, kan nu gratis gedownload worden.

Eerder deze week werd al gemeld dat de update vandaag uit zou komen, en dat is dan ook gebeurd. De update maakt het mogelijk om het officiële EK te spelen in de game. Het gaat om de officiële licentie, dus alle namen en andere details zullen overeenkomen met het echte toernooi.

Daarnaast zullen mensen die de game voor 16 januari hebben gespeeld, een van de volgende spelers ontvangen in Ultimate Team: Virgil van Dijk, Jack Grealish, Federico Chiesa, Florian Wirtz, Ousmane Dembélé of Alvaro Morata.

Het EK gaat op 14 juni van start. EA Sports FC 24 is tot 17 juni gratis te claimen voor PlayStation Plus-leden.

View post on X

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Football Manager 25 arriveert op 26 november
Nieuws

Football Manager 25 arriveert op 26 november

Op pc, Xbox-consoles, PS5, Switch en mobiel

Sports Interactive en Sega brengen Football Manager 25 op 26 november uit.

Volgens de makers bevat Football Manager 25 meer speelbare toernooien en landen dan ooit tevoren en kan men zich opmaken op het grootste aanbod aan spelers tot nu toe. Daarbij is overgeschakeld naar de Unity-engine, wat voor veel grafische verbeteringen moet zorgen. Ook is er een gebruikersvriendelijkere interface gemaakt. Voor het eerst maakt ook vrouwenvoetbal onderdeel uit van de reeks.

Er verschijnen vier verschillende versies van de game op 26 november. De reguliere versie komt naar pc via Steam, Epic Games Store, Microsoft Store en Game Pass voor pc. De consoleversie verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series-consoles, Xbox One, pc (via de Microsoft Store) en Xbox Game Pass. Verder verschijnen de Touch-versie voor Nintendo Switch en de mobiele versie voor iOS en Android. Laatstgenoemde komt alleen via Netflix beschikbaar.

Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
'Star Wars Outlaws is in releasemaand een miljoen keer verkocht'
Nieuws

'Star Wars Outlaws is in releasemaand een miljoen keer verkocht'

Eerder gaf Ubisoft al aan dat de game niet naar verwachting verkocht

Star Wars Outlaws zou in een maand tijd - de eerste maand sinds release - een miljoen keer zijn verkocht.

Dat claimt Insider Gaming te hebben gehoord. Volgens de website is dat niet de hoeveelheid verkochte exemplaren waar Ubisoft op had gehoopt. Het is daarbij niet duidelijk waar men intern op mikte.

Ubisoft gaf onlangs al aan dat de Star Wars-game niet naar verwachtingen presteerde - zowel de reacties van reviewers van spelers als verkoopcijfers leken tegen te vallen. Aangezien de meeste exemplaren van een game over het algemeen gedurende de eerste weken van release worden verkocht, is het onwaarschijnlijk dat de verkoopcijfers opeens enorm zullen toenemen.

Zeker in verband met het feit dat gamebedrijven Disney moeten betalen voor het gebruik van bijvoorbeeld de Star Wars-licentie, en die kosten zover bekend behoorlijk kunnen oplopen, kunnen tegenvallende verkopen veel teweegbrengen binnen een bedrijf.

De tegenvallende verkopen van Star Wars Outlaws hebben er mede voor gezorgd dat Ubisoft onlangs Assassin's Creed Shadows uitstelde naar 14 februari 2025. Het bedrijf wil de game zo goed mogelijk afwerken voordat het uitgebracht wordt. In een ander artikel op Insider Gaming wordt geclaimd dat de ontwikkelaars van het spel al maanden aan het management vroegen om een uitstel om de game te kunnen verbeteren, maar dat dit op dovenmansoren viel tot de tegenvallende verkoop van Outlaws.

In dat artikel wordt ook benadrukt dat Yasuke, een van de twee hoofdpersonages in Shadows - niet wordt verwijderd uit de game ondanks kritiek van sommige fans. Wel zou het team diverse oneffenheden in verband met historische en culturele zaken willen rechttrekken - waaronder elementen uit Yasuke's achtergrondverhaal en hoe hij wordt weergegeven in de game - om er zeker van te zijn dat de game zich aan bepaalde historische feiten houdt.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Update: PlayStation Network is weer online
Nieuws

Update: PlayStation Network is weer online

Was sinds 3 uur vannacht offline

Update: Het PlayStation Network is weer online, zo blijkt uit onze eigen tests en verschillende berichten op X en forum ResetEra.

Oorspronkelijk bericht: Het PSN is down sinds 03:00 uur vanochtend. Dat melden mensen met een PSN-account op plekken als gameforum ResetEra. Sony PlayStation heeft de situatie inmiddels bevestigd op zijn Japanse X-account, al heeft het bedrijf dat op moment van schrijven nog niet gedaan op Engelstalige accounts.

Diverse PSN-gebruikers melden dat ze niet online kunnen gaan op hun PlayStation-console of contact kunnen maken met PSN-vrienden. Sommigen claimen ook dat ze geen PlayStation Plus-games kunnen opstarten, al melden anderen weer dat hun dat wel lukt. Het is op moment van schrijven niet bekend wat de situatie veroorzaakt en wanneer het opgelost wordt.

Gisteren werd er al een bug op PlayStation 5 ontdekt waarbij advertentiemateriaal van games op het thuisscherm van spellen werd afgebeeld. Die bug is inmiddels voor zover bekend inmiddels opgelost.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!