Eerste reacties op Borderlands-film zeer negatief

Eerste reacties op Borderlands-film zeer negatief

De film draait vanaf vandaag in de bioscoop

De eerste reacties op de vandaag in Nederland te bekijken verfilming van Borderlands zijn overwegend negatief.

De pers heeft de film op voorhand al kunnen zien en embargo's op reacties op social media zijn inmiddels afgelopen, waardoor de eerste meningen online verschijnen. Zo meldt Loud and Clear Reviews-redacteur Edgar Ortega dat Borderlands een film is van "een passé zakenman die denkt dat de coole jeugd dit leuk vindt". Hij vervolgt: "Er zit geen één eerlijk moment met personages in de film, alleen maar aanstotelijke grapjes die zodra ze uit de mond van de acteur komen al achterhaald voelen."

Adriano Caporusso van Bitesize Breakdown meldt dat "Borderlands een ramp is". Hij vervolgt: "De film zit vol met elke cliché die je je maar voor kunt stellen en wisselt de chaos en fantasie uit de games in voor levenloos, humorloos en visueel weerzinwekkend prul met irritante personages en een cast zonder ook maar een graantje chemie."

"Ik wilde het echt leuk vinden, maar een ongeïnspireerd plot, saai acteerwerk en een uiterlijk dat zowel duur als goedkoop tegelijkertijd oogt maken van de film een enorme misser", aldus Matthew Simpson van Awesome Friday. Hij meldde wel dat Jack Black sterk acteert. Hij spreekt de stem in van Claptrap.

Borderlands draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen. De film volgt Lilith, een beruchte balling met een mysterieus verleden, die naar haar thuisplaneet Pandora terugkeert om de vermiste dochter van de machtige Atlas terug te vinden. Ze sluit een verbond met Roland, Tiny Tina, Krieg, Tannis en Claptrap en neemt het samen met hen op tegen buitenaardse monsters en gevaarlijke bandieten.

De rol van Lilith wordt vertolkt door Cate Blanchett. Verder wordt Roland gespeeld door Kevin Heart, Claptrap zoals gezegd door Jack Black en Tannis door Jamie Lee Curtis. Eli Roth zit in de regiestoel.

View post on X
View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

[Reactie gewijzigd door DEALER X (gebruiker is geblokkeerd) op 4 september 2024 - 09:29]

-1

Er zit geen huidskleur swap in...

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

[Reactie gewijzigd door DEALER X (gebruiker is geblokkeerd) op 4 september 2024 - 09:29]

0

oh jee er zit een gekleurd persoon in! Woke! Woke!

0

Het heeft niet zozeer te maken met een gekleurd personage (Roland IS gekleurd, ook in de game). Wat mij meer stoort is dat Roland, wat een vrij grote brede gast is in de games wordt gespeeld door een Kevin Hart, die echt mega klein is.

0
test

Kevin Hart en Jack Black hebben best een goeie chemie samen, zal voor de andere acteurs dan wel niet zo zijn. Ik vond de Borderlands games echt verschrikkelijk, maar misschien dat ik me met de film wel kan vermaken. Denk dat dit er eentje is dat gewoon je smaak moet zijn of niet.

0
test

Ik kan me niet voorstellen dat je de film leuk gaat vinden als je de games al niet leuk vind.. Zover ik kan zien zijn de games een heel stuk beter dan deze film.

0

Aanbevolen voor jou