Early Access-versie Suicide Squad weer offline vanwege opmerkelijke bug

Early Access-versie Suicide Squad weer offline vanwege opmerkelijke bug

Campagne was voor veel spelers bij opstarten van de game al uitgespeeld

In krap een uur tijd nadat de Early Access-versie van Suicide Squad: Kill the Justice League live ging, werd het spel weer offline gehaald vanwege een unieke bug.

De nieuwe game van Rocksteady komt officieel pas aanstaande vrijdag uit, maar mensen die de Deluxe Edition hebben gekocht krijgen drie dagen eerder toegang. In verband met tijdzones ging deze Early Access-versie van de game eerder vandaag live in Nieuw-Zeeland, maar binnen een uur werd spelers de toegang weer ontnomen.

Meerdere spelers maakten namelijk melding van een bug die er voor zorgde dat de campagne van de game al helemaal uitgespeeld was. Tijdens het offline halen van de servers is de game onspeelbaar. Begin van de middag meldde de ontwikkelaar dat het oplossen van de bug meerdere uren in beslag kan nemen.

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in het universum van de Arkham-games van ontwikkelaar Rocksteady. In het spel besturen spelers de leden van de Suicide Squad, die Metropolis en de wereld moeten redden nadat Brainiac controle neemt over superhelden zoals Superman. Het spel kan alleen doorlopen worden waarbij spelers kunnen schakelen tussen de verschillende leden van het team, maar ook met z'n vieren. De game verschijnt voor pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Hieronder kan tevens een nieuwe live-action trailer van de game worden bekeken.

View post on X
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Foutje in de tekst. Mensen die de Deluxe Edition hebben gekocht hebben geen 3 'uur', maar 3 dagen eerder toegang. Lekker begin voor de game. Mensen betalen extra voor die early access, maar daar verdampen nu dus al uren van.

[Reactie gewijzigd door gusanito op 29 januari 2024 - 16:29]

0
test

Erg vervelend, maar dit soort dingen kunnen nu eenmaal gebeuren, early acces of niet. Dat heeft er namelijk eigenlijk niks mee van doen, want games zonder early access kunnen een dergelijk probleem ook hebben. Rocksteady heeft vandaag inmiddels gemeld dat ze het probleem hebben gevonden en dat de online services zo spoedig mogelijk weer online zullen zijn. De early access voor Europa is volgens mij nog niet actief en de mensen die het spel hebben gepreordered via de luxe edition (met de early access), kunnen de game pas morgen fysiek in de winkel kopen. Hoe laat de early access actief is via de digitale luxe editie in Europa weet ik niet precies.

0

Aanbevolen voor jou