Dragon Age: The Veilguard speelt zich tien jaar na Inquisition af

Dragon Age: The Veilguard speelt zich tien jaar na Inquisition af

De character creator is 'erg, erg diepgaand'

Dragon Age: The Veilguard speelt zich zo'n tien jaar na het vorige deel in de reeks, Dragon Age: Inquisition, af.

Dat heeft Bioware laten weten in een vragensessie met fans op Discord. Informatie van de vragensessie werd vervolgens door Shinobi602 op social media gedeeld. Daarbij kan men terugkeren naar eerder bezochte locaties in de game om bijvoorbeeld zijmissies te doen, en is er geen 'progressieblock' te vinden in het spel - in tegenstelling tot Inquisition waar men een bepaald mechanisme moest leren om verder te komen.

Verder geeft Bioware aan dat de character creator "erg, erg diepgaand" is met de mogelijkheid om heel het lichaam aan te passen en zelf bijvoorbeeld haar en huidskleur te kiezen. Daarbij kletsen het hoofdpersonage en hun partyleden heel wat af en hebben ze veel interactie met elkaar.

In Dragon Age: The Veilguard, de vierde game in de Dragon Age-reeks, trekken spelers er op uit om de vernietigende kracht van de elvengoden tegen te gaan. Spelers staan bekend als Rook, die samen met zijn metgezellen aan de frontlinie vecht. Dragon Age: The Veilguard verschijnt aankomend najaar op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Bekijk hier recentelijk uitgekomen gameplay.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou