Dragon Age: The Veilguard-releasedatum wordt deze maand onthuld

Dragon Age: The Veilguard-releasedatum wordt deze maand onthuld

De game komt ergens na 1 oktober uit

Bioware en EA onthullen de releasedatum van Dragon Age: The Veilguard in de loop van deze maand.

Dat werd gemeld in een officiële blogpost waarin vooral wordt gepraat over wat er zoal over de game werd verteld tijdens San Diego Comic-Con. Naast een releasedatum moet er in de loop van deze maand ook meer informatie over een roadmap volgen, en kan men nieuwe gameplaytrailers verwachten.

Wanneer de releasedatum precies wordt aangekondigd werd niet gemeld, maar het is goed mogelijk dat dit tijdens de Gamescom Opening Night Live-show op 20 augustus gebeurt.

Overigens liet EA bij het bekendmaken van zijn fiscale kwartaalcijfers al weten dat de nieuwe Dragon Age-game ergens aankomend najaar verschijnt, maar sowieso pas ergens na 1 oktober.

In Dragon Age: The Veilguard, de vierde game in de Dragon Age-reeks, trekken spelers er op uit om de vernietigende kracht van de elvengoden tegen te gaan. Spelers staan bekend als Rook, die samen met zijn metgezellen aan de frontlinie vecht. Dragon Age: The Veilguard verschijnt aankomend najaar op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Onlangs werd al bevestigd dat er voor de pc-versie van Dragon Age: The Veilguard geen EA App nodig is. Daarnaast zal de game op release 'Steam Deck Verified' zijn.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou