Dlc en fysieke edities voor Alan Wake 2 aangekondigd

Dlc en fysieke edities voor Alan Wake 2 aangekondigd

Uitbreiding 'Night Springs' komt later vandaag beschikbaar

Remedy heeft de eerste betaalde uitbreiding voor en fysieke edities van Alan Wake 2 aangekondigd tijdens Summer Game Fest.

Uitbreiding Night Springs komt later vandaag uit. De uitbreiding bevat drie episodes waarin bekende personages uit de reeks speelbaar zijn. Het zijn echter alternatieve versies van deze personages - 'Night Spring'-versies. De dlc kan los gekocht worden en is onderdeel van de digital deluxe edition van de game, waar een seizoenspas in zit.

Ook moet aankomend najaar fysieke Deluxe en Collector's Editions van de game verschijnen, die vanaf later vandaag te reserveren zijn. Op release was Alan Wake 2 alleen digitaal verkrijgbaar.

De afgelopen weken hintte ontwikkelaar Remedy Entertainment al naar een onthulling van de dlc, door op social media de naam van het bedrijf naar 'Poison Pill Entertainment' te veranderen. Ook plaatste het bedrijf een tweet met het logo van dit fictionele bedrijf. Daaronder staat 'Sinds 1995 in Night Springs'. Night Springs is de naam van een fictionele televisieserie uit de Alan Wake-games.

Eerder bevestigde Remedy al dat er zowel betaalde als gratis dlc naar de game komt. Naast Night Springs wordt er voor zover bekend ook gewerkt aan een betaalde uitbreiding genaamd The Lakehouse.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou