'Director's Cut van Hogwarts Legacy in ontwikkeling'

'Director's Cut van Hogwarts Legacy in ontwikkeling'

Een groot gedeelte van Rocksteady Studios zou er aan werken

Warner Bros. zou een Director's Cut van Harry Potter-game Hogwarts Legacy op de planning hebben staan.

Dat meldt journalist Jason Schreier in een artikel op Bloomberg over de ontwikkeling van Suicide Squad: Kill the Justice League. Volgens Schreier werkt het overgrote deel van Rocksteady Studios, de ontwikkelaar van de Suicide Squad-game, aan de Director's Cut. Meer informatie over het project werd niet gegeven, en officieel is het nog niet aangekondigd.

Hogwarts Legacy kwam begin vorig jaar uit op PlayStation 5, Xbox Series en pc, en iets later ook op PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie werd meermaals uitgesteld, maar kwam afgelopen najaar uiteindelijk ook uit.

Denian Franken gaf een 8,5 aan de PS5-versie van de game: "Hogwarts Legacy had nog wat langer in ontwikkeling mogen blijven om diens technische imperfecties te voorkomen. Het doet gelukkig nauwelijks iets af aan deze verder magische ervaring. Hogwarts Legacy biedt dé beloofde Wizarding World-simulatie in een open spelwereld, met een stortvloed aan content waar Harry Potter-fans zich in vast kunnen bijten."

Vandaag komt er een nieuwe update voor Hogwarts Legacy uit, met daarin onder andere een fotomodus. Ook komt de content die eerste exclusief was voor PlayStation-consoles naar alle platformversies van de game.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou