Derde vijandelijke factie lijkt binnenkort naar Helldivers 2 te komen

Derde vijandelijke factie lijkt binnenkort naar Helldivers 2 te komen

De lluminate uit de eerste Helldivers keren terug

Illustraties die wijzen op de komst van de Illuminate - de langverwachte derde vijandelijke factie voor Helldivers 2 - waren onlangs kort in de game te zien.

De Illuminate maakten al onderdeel uit van de eerste Helldivers, maar nog niet van het vervolg. Spelers wachten dan ook met smart op de komst van deze vijanden.

Gisteren kwamen er berichten naar buiten van spelers die een mysterieuze cluster aan paarse sectoren op de Galactic War-map zagen. Dat is opvallend, want normaliter zijn alleen oranje en rode sectoren te zien voor respectievelijk de Terminids en Automaton.

Toen spelers dichterbij deze paarse sector kwamen, zagen ze een klein, paars symbool dat in de eerste Helldivers voor de Illuminate staat. Daarmee lijkt het dus zo goed als zeker dat ze naar Helldivers 2 komen.

Ontwikkelaar Arrowhead speelt zoals altijd het spelletje mee en heeft de Super Earth Armed Forces High Command in-game laten claimen dat het om een "serverstoring" ging veroorzaakt door een vermiste Comms-techneut die ergens in een serverpark ligt weg te rotten (via PC Gamer).

Zelfs de CEO van Arrowhead, Shams Jorjani, noemt het "fake news". Vlak voordat de vliegende Terminids officieel aan de game werden toegevoegd en spelers deze wezens ook al in-game zagen, werd hetzelfde geclaimd. Het is dus waarschijnlijk dat de Illuminate ergens binnenkort aan Helldivers 2 worden toegevoegd.

Spelers proberen in de co-op-shooter Helldivers 2, dat beschikbaar is op PlayStation 5 en pc, als onderdeel van een team buitenaards gespuis van 'Super Earth' weg te houden en krijgen diverse missies voorgeschoteld, zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van belangrijke data of het vernietigen van een vijandelijk nest. Mensen kiezen hun missies vanuit een hub op een ruimteschip, dat ook van upgrades voorzien kan worden. Dat zorgt er voor dat spelers hun arsenaal kunnen uitbreiden en upgraden.

Sebastiaan van der Bij gaf een 8 aan het spel: "Hoewel Helldivers 2 enigszins tekortschiet in originaliteit en diepgang wat betreft de missies en het verhaal, compenseert het ruimschoots met de grappige *tone of voice*, spectaculaire gameplay en hilarische momenten. Ondanks de soms wat chaotische actie, biedt het voldoende tactische diepgang om je een voordeel te geven tijdens de gevechten, terwijl het belang van communicatie tussen teamgenoten wordt benadrukt."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou