Derde Elden Ring-boek biedt uitgebreide Shadow of the Erdtree-informatie

Derde Elden Ring-boek biedt uitgebreide Shadow of the Erdtree-informatie

Het derde deel in de Books of Knowledge-reeks komt op 30 september uit

Er is een derde deel in de officiële Elden Ring-strategieboekenreeks 'Books of Knowledge' aangekondigd. Dit derde deel draait in zijn geheel om de uitbreiding Shadow of the Erdtree.

Net als de vorige twee delen staat ook deze derde volume vol met concept art en andere informatie over de game, alsmede uitgebreide uitleg over alle vijanden, items, wapens en kerkers. In tegenstelling tot de vorige twee delen draait dit derde boek helemaal om de pas uitgekomen uitbreiding Shadow of the Erdtree.

Elden Ring - Books of Knowledge, Volume 3 verschijnt op 30 september en gaat 40 euro kosten. Geïnteresseerden kunnen hem bestellen via Bandai Namco of Future Press.

Shadow of the Erdtree verscheen onlangs op PlayStation- en Xbox-consoles, alsmede pc. De uitbreiding kost 39,99 euro en biedt een compleet nieuw verhaal die zich afspeelt in de 'Land of Shadow', een "land dat leeggeroofd is tijdens een groots gevecht" en het land waar godin Marika vandaan komt. Spelers kunnen nieuwe mysteries, kerkers, vijanden, magie en wapens verwachten en op elk gewenst moment tussen de spelwereld uit Elden Ring en die van de uitbreiding wisselen.

Marcel Vroegrijk deelde in zijn recensie een 10 uit: "Shadow of the Erdtree is een volledige game die toevallig als dlc voor Elden Ring wordt verkocht. Met z’n ontzettend gelaagde en verbonden spelwereld ben je rustig veertig tot vijftig uur zoet. In die tijd ga je meermaals bij jezelf ten rade wat je nu weer hebt gezien. Een bizar wapen, weer een nieuw gebied, een geheim nog geheimer dan dat eerdere geheim. Met deze uitbreiding vervolmaakt FromSoftware de belofte van Elden Ring: een vrije wereld om te verkennen, zonder dat daarbij de briljante regie van de makers verloren gaat.

Onlangs gaf FromSoftware nog aan open te staan voor een filmadaptie van Elden Ring.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou