Deadpool & Wolverine-skins komen vermoedelijk naar Fortnite

Deadpool & Wolverine-skins komen vermoedelijk naar Fortnite

En meer Lego-stijlen

Het lijkt erop dat Deadpool & Wolverine-skins naar Fortnite komen. Dat blijkt uit nieuwe gelekte afbeeldingen van dataminer Hypex.

Hypex, dat met regelmaat voortijdig afbeeldingen van Fortnite-skins en -samenwerkingen deelt, deelde vanmorgen meerdere afbeeldingen van de vermoedelijke samenwerking op X (voorheen Twitter). Daarin zijn onder andere een skin van zowel het personage Deadpool als Wolverine te zien, in stijl van de aankomende film. Ook kunnen spelers waarschijnlijk een glider, Wolverine-klauwen, katana-zwaarden en een gitaar-emote in thema vrijspelen.

Hoewel de skins nog niet zijn bevestigd, laat de aankondiging van Epic Games waarschijnlijk niet lang op zich wachten. De film, Deadpool & Wolverine, is vanaf morgen wereldwijd te zien in bioscopen. Bovendien hintte Epic Games al naar een samenwerking door middel van een video met een Duitse contentmaker.

Tot slot zijn er ook honderd nieuwe Lego-varianten van skins gelekt, alsmede reguliere skins en wapenskins. Hieronder is een video van een aantal in-game skins te zien.

Watch on YouTube
View post on X
View post on X
View post on X

 

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou