De Ultimate Team-modus in EA Sports FC 25 uitgelicht

De Ultimate Team-modus in EA Sports FC 25 uitgelicht

Game komt op 27 september naar consoles en pc

Electronic Arts heeft een nieuwe 'deep dive'-video van EA Sports FC 25 uitgebracht, die zich ditmaal richt op de Ultimate Team-modus.

Zoals eerder gemeld bevat Ultimate Team dit jaar een nieuwe 5v5-modus genaamd Rush. Hierin bestuurt men een speler uit hun eigen club en neemt men het online tegen anderen op. Daarbij is het veld kleiner en wordt de bal bij de aftrap boven de middenstip losgelaten. Spelers moeten bij het fluitsignaal zo snel mogelijk naar het midden van het veld sprinten om als eerste balbezit te krijgen. Rode kaarten worden niet uitgedeeld, maar er kunnen wel blauwe kaarten worden uitgedeeld waardoor spelers tijdelijk buiten het veld moeten blijven.

De video zoomt verder ook in op FC IQ, een systeem waarmee spelers meer controle hebben over de tactieken die ze inzetten, waardoor voetballers beter luisteren naar deze tactieken. Ook heeft EA naar de wensen van fans geluisterd, en zullen contract-items bijvoorbeeld verdwijnen uit Ultimate Team, en zijn er meer Evolution-items die nu ook aangepast kunnen worden.

EA Sports FC 25 komt op 27 september naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Mensen die de Ultimate Edition van de game reserveren krijgen een week eerder toegang. Lees hier alles over EA Sports FC 25.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou