De Kuip wordt mogelijk aan EA Sports FC 25 toegevoegd

De Kuip wordt mogelijk aan EA Sports FC 25 toegevoegd

Zou het dan eindelijk?

Het is mogelijk de bedoeling dat het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip aan EA Sports FC 25 wordt toegevoegd.

EA FC 25 Leaks laat op social media tien stadions zien die nog dit jaar aan de aankomende voetbalgame worden toegevoegd. Daarbij staat dus ook De Kuip, officieel bekend als Stadion Feijenoord.

Daarnaast zouden de stadions Coventry Building Society Arena, Merck-Stadion, Ewood Park, RAMS Park, Mâs Monumental, Ashton Gate, Ülker Stadyumu, Estádio José Alvalade en Stade Bollaert-Delelis worden toegevoegd. Het is niet precies duidelijk of hiermee wordt bedoeld dat de stadions op release al in de game zitten of later worden toegevoegd.

Het is wel belangrijk om in het achterhoofd te houden dat bovenstaande informatie op moment van schrijven nog niet officieel bevestigd is. Vorig jaar werd er ook al geclaimd dat De Kuip naar EA Sports FC 24 kwam, maar dat bleek uiteindelijk niet te kloppen.

EA Sports FC 25 komt op 27 september naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Mensen die de Ultimate Edition van de game reserveren krijgen een week eerder toegang. Lees hier alles over EA Sports FC 25.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is nou weer nergens voor nodig...

-1
test

Zullen de meningen over verdeeld zijn, wat mij betreft erg welkom en gezien de reacties erop vorig jaar zal ik niet de enige zijn.

1

Aanbevolen voor jou