De co-op-gameplay en gevechten uit Helldivers 2 uitgelicht

De co-op-gameplay en gevechten uit Helldivers 2 uitgelicht

Game komt ergens dit jaar uit op PlayStation 5 en Steam

Sony en Arrowhead Game Studios hebben een nieuwe trailer van Helldivers 2 uitgebracht, waarin de co-op-gameplay en gevechten uit het spel centraal staan.

Helldivers 2 is een vervolg op de third-person co-op-shooter die in 2015 uitkwam op PS3, PS4 en Vita. De game kwam later dat jaar ook uit op pc. Dit vervolg moet in de loop van dit jaar op PlayStation 5 en pc verschijnen. Spelers moeten 'Super Earth' veilig zien te houden van buitenaardse insecten.

Spelers ontdooien op hun ruimteschip en moeten samen met hun teamgenoten zich voorbereiden op de missie door diens uitrusting en wapens te customizen. De belangrijkste hulpmiddel die spelers krijgen zijn zogeheten 'stratagems': krachtige gereedschappen die met knoppencombinaties tevoorschijn gehaald worden en een gevecht kunnen beslechten. Denk aan een luchtaanval of een lading Hellpods met krachtigere wapens.

Eenmaal in het gevecht heeft elke speler een eigen rol binnen het team. Sommigen staan aan de frontlinie, anderen gebruiken een sluipschuttersgeweer om van een afstand aan te vallen, en weer anderen gebruiken liever stealth.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder en lees meer informatie over de game op PlayStation Blog. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er goed uit, maar ben bang dat Sony gewoon de volle mep ervoor gaat vragen met als gevolg dat de community binnen enkele maanden dood is. De game moet gewoon maximaal €40 zijn of gratis zijn met PS+, en Sony en Arrowhead moeten voordat de game uitkomt met een goed plan voor een jaar lang nieuwe content komen.

-1

Deel 1 veel gespeeld met veel plezier. Hier heb ik dan ook weer veel zin in! Edit: Het twin-stick shooter gedeelte met de daarbij behorende top-down view en de humor d.m.v. friendly fire en "stratagems" maakte deel 1 zo tof voor mij. Ik ben benieuwd of het nog steeds net zo goed speelt en de charisma van het spel kan neerzetten als een third person shooter. Oogt nu meer als een dertien in een dozijn third person shooter vanuit deze trailer.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 7 juli 2023 - 18:02]

0

Aanbevolen voor jou