De carrièremodus van EA Sports FC 25 uitgelicht

De carrièremodus van EA Sports FC 25 uitgelicht

Game verschijnt op 27 september voor consoles en pc

In een nieuwe 'deep dive'-trailer rondom EA Sports FC 25 wordt uitgebreid gekeken naar de carrièremodus van de game.

Zo wordt benadrukt dat mensen ook een carrière in vrouwenvoetbal kunnen opbouwen, komen de 'Player Icons' uit Ultimate Team nu ook in de carrièremodus terug en kunnen spelers na echte gebeurtenissen rondom een team verder spelen via 'Live Start Points'.

EA Sports FC 25 komt op 27 september naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Mensen die de Ultimate Edition van de game reserveren krijgen een week eerder toegang. Lees hier alles over EA Sports FC 25.

Gisteren kwam overigens het gerucht naar buiten dat de Kuip mogelijk in EA Sports FC 25 zit, al is dit nog niet officieel bevestigd. Eerder deze week was er al een 'deep dive'-trailer van de Ultimate Team-modus te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze benoemen het niet, maar ik vrees dat dit het jaar is dat micro transactions naar de carrière modus komen. EA kennende hangt er een verdienmodel aan de optie om met Icons te spelen.

0
test

Ik zit nog altijd te wachten op realistische transfers. Spelers behouden is te makkelijk en goede spelers kopen ook. Je kan ieder willekeurig Eredivisie team pakken en in seizoen 2 de Champions League winnen. Echte droom is dat je het met z'n tweeën of zelfs nog meer kan spelen. Moet je voorstellen hoe tof het zou zijn als de een Ajax is, de ander Feyenoord en nog iemand anders PSV. En dan moet je het dan maar samen uitvechten in de Eredivisie, misschien bieden op dezelfde spelers. Zou echt fantastisch zijn.

[Reactie gewijzigd door poklaan op 8 augustus 2024 - 14:37]

0
test

Video licht dit niet echt toe, maar Geografifa heeft een video met meer uitleg gemaakt over de nieuwe mogelijkheden met de instellingen. Zo kun je nu (eindelijk) de ontwikkeling van spelers vertragen en transfers moeilijker, etc. Game-settings overtuigen mij bijna om dit deel te kopen, lol.

0

Aanbevolen voor jou