Data No Man’s Sky-update duiden op komst PlayStation 5 Pro

Data No Man’s Sky-update duiden op komst PlayStation 5 Pro

Dataminers hebben in de meest recente No Man’s Sky-update mogelijke verwijzingen ontdekt naar een PlayStation 5 Pro-upgrade. Het is de volgende in een lange reeks aanwijzingen dat de PlayStation Pro eraan zit te komen.

In de data, die werden gedeeld op X, staan allerlei verwijzingen naar een patch die aangepaste grafische instellingen voor nieuwe hardware ondersteunt. De hardware wordt aangeduid met de codenaam ‘Trinity’, die de afgelopen periode veelvuldig voorbijkwam in PlayStation 5 Pro-geruchten. Trinity zou namelijk de codenaam zijn voor de geüpgradede versie van de PS5.

View post on X

Uit de aangepaste graphics blijkt op het eerste oog niet meteen dat de PlayStation 5 Pro een grote, grafische stap voorwaarts zet. De resolutieschaling gaat van 0,6 naar 0,8, wat neerkomt op een gemiddeld hogere resolutie voor de PlayStation 5 Pro-versie van No Man's Sky. Daarnaast gaan enkele textures van ‘high’ naar ‘ultra’, ook geen gigantische kwaliteitssprong. Uiteraard gaat het hier om grafische parameters binnen een specifieke game, die zeker geen afspiegeling hoeft te zijn van de daadwerkelijke kracht die een PlayStation 5 Pro zou kunnen hebben.

Een officiële aankondiging van de PlayStation 5 Pro laat ondertussen nog altijd op zich wachten. Die luwte werd de afgelopen jaren echter opgevuld door talloze geruchten, waarvan de meest hardnekkige is dat het Pro-model dit jaar nog moet verschijnen. Meer lezen over de PS5 Pro-geruchten? Bekijk dan dit verzamelartikel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dit jaar nog op een PS5 Pro!

-1
test

Ben nog steeds wel benieuwd naar de uiteindelijke specs van de ps5 pro. Kijken of het echt zo'n beest gaat worden.

-1

Aanbevolen voor jou