Cyberpunk 2077-vervolg moet 'authentiek Amerikaans' aanvoelen

Cyberpunk 2077-vervolg moet 'authentiek Amerikaans' aanvoelen

De setting uit het origineel leek door kleine nuances teveel op Europa

CD Projekt Red wil het vervolg op Cyberpunk 2077 dat in ontwikkeling is meer "authentiek Amerikaans" aan laten voelen.

Executive producer Dan Hernberg in de AnsweRED-podcast (via Wccftech): "Ik denk dat Cyberpunk een uniek Amerikaans verhaal is. Het heeft veel 'punk-energie', en is geschreven door een Amerikaan, dus het is logisch om het in de Verenigde Staten af te laten spelen."

Hoewel Cyberpunk 2077 zich ook in de VS afspeelde, voelt dat spel niet altijd even 'Amerikaans' aan, zo meent regisseur Paweł Sasko. Hij geeft als voorbeeld de putdeksels op de straten van Night City. "Deze bedekken de riolen in Europa - bijvoorbeeld in Duitsland - maar het zijn geen putdeksels die je normaal op straat in de VS ziet."

Andere voorbeelden die Sasko noemt, zijn de brandkranen en lantaarnpalen op de Amerikaanse straten - die zijn anders dan in Europa. "Er is zoveel nuance." Hernberg voegt er aan toe dat dit mede komt doordat CD Projekt Red uit Polen afkomstig is en dus niet de VS.

Het vervolg, dat de codenaam Project Orion draagt, wordt echter door de Amerikaanse tak van CD Projekt ontwikkeld. Dit moet er voor zorgen dat de game meer aanvoelt alsof het zich in de VS afspeelt. Diverse ontwikkelaars die aan het origineel hebben gewerkt, hebben zich wel verplaatst naar de VS om mee te helpen aan de ontwikkeling van het vervolg.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk meer richting de stijl van GTA

0
test

Putdeksels, brandkranen en lantaarnpalen. Als dat de grootste problemen zijn bij het geven van een Amerikaans gevoel, heb je een luxeprobleem.

0

Aanbevolen voor jou