Cross-over tussen Call of Duty en WWE op komst

Cross-over tussen Call of Duty en WWE op komst

Maakt onderdeel uit van het aankomende vijfde seizoen

In het aankomende vijfde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone zit er een cross-over met WWE aan te komen.

Op social media werd een korte teaser geplaatst om dat aan te kondigen, maar meer details zijn er op moment van schrijven nog niet. Wel duidelijk is dat de cross-over onderdeel uitmaakt van het vijfde seizoen, dat op 24 juli van start gaat.

Meer details over het aankomende seizoen zijn er nog niet, al lekte eerder al de mogelijkheid dat er ook een cross-over met Deadpool & Wolverine aan zit te komen. Die film draait later deze maand in de bioscoop, dus dat zou qua timing kunnen kloppen.

Ondertussen wordt er gewerkt aan Call of Duty: Black Ops 6, dat op 25 oktober voor pc, Xbox- en PlayStation-consoles verschijnt. Microsoft toonde onlangs uitgebreide gameplay van het spel.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb er niks mee met dit soort acties in cod, maar ik stoor me er niet aan. Maar als me oude trainings maatje er in zit gzim selmani (rezar) koop ik ze skin, maar ik ga er uit van niet. Het zal wel de John cena en andere gezichten zijn van de wwe.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 15 juli 2024 - 16:04]

0
test

Ik vind die uitbundige en gekke pakjes volledig misplaatst in CoD. Ik had veel liever gezien dat er alleen leger(achtige) pakjes in zouden zitten. Hooguit een beetje zoals g.i. joe van vroeger.

3
test

Gi Joe zou perfect passen en cobra ook. Maar zijn nog wel zat 80s cartoon die perfect zouden passen of oude series vond rick van walking dead ook wel passen.

0
test

Dat vond ik vroeger ook met Battlefield Heroes, op den duur veel te veel carnavals pakjes en geen soldaten meer.

1

Aanbevolen voor jou