Consoleversie Delta Force gepland voor eerste kwartaal 2025

Consoleversie Delta Force gepland voor eerste kwartaal 2025

Pc-versie komt in laatste kwartaal van dit jaar nog uit

De shooter Delta Force - voorheen bekend als Delta Force: Hawk Ops - moet ergens in het eerste kwartaal van 2025 op PlayStation en Xbox uitkomen.

Dat hebben de ontwikkelaars laten weten in een vragensessie op YouTube, die hieronder volledig te bekijken valt. Eerder werd al aangekondigd dat de pc-versie in het laatste kwartaal van dit jaar op Steam en Epic Games Store moet uitkomen. Het gaat om een Early Access-versie. Overigens zal in het eerste kwartaal van volgend jaar ook controllerondersteuning aan de pc-versie worden toegevoegd.

Delta Force wordt door Timi Studio Group, een studio van Tencent, ontwikkeld. Negen games in de militaire first-person shooterreeks Delta Force kwamen tussen 1998 en 2009 uit. Oorspronkelijke ontwikkelaar NovaLogic ging in 2016 kopje onder.

De game bevat een campagne gebaseerd op de Ridley Scott-film Black Hawk Down. Daarnaast zit er een player-versus-player-multiplayer in, met modi als Havoc Warfare en Hazard Operations. Havoc Warfare is een grootschalige modus waar spelers zowel op land, ter zee en in de lucht strijden. Het gebruik van tanks, helikopters en andere voertuigen komt in deze modus aan bod.

Potjes in Havoc Warfare bevatten 20 tot 64 spelers. Hazard Operations plaatst de speler met twee andere spelers in een map, waarna het doel bestaat uit overleven en resources verzamelen. Naast AI-tegenstanders zijn er ook andere squads die dezelfde spullen op het oog hebben.

Watch on YouTube

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Veel zin in!

1
test

Ben na 25 jaar maar weer eens met het origineel uit 1998 begonnen, heerlijk die Voxel graphics :)

1

zo die game was ik helemaal vergeten. Veel gespeeld vroeger

0

Aanbevolen voor jou