Code van Metal Gear-collectie vermeldt MGS4, 5 en Peace Walker

Code van Metal Gear-collectie vermeldt MGS4, 5 en Peace Walker

'Vol. 1' van de collectie is vandaag uitgekomen op consoles en pc

In de code van Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 worden Metal Gear Solid 4, Metal Gear Solid 5 en Metal Gear Solid: Peace Walker genoemd.

Dat werd op Reddit gedeeld, inclusief een foto van de code als bewijsmateriaal. De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar en bevat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Ook zitten de MSX-versies van Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake er bij inbegrepen, alsmede de NES-spellen Metal Gear en Snake's Revenge: Metal Gear 2. 

Metal Gear Solid 4, Metal Gear Solid 5 en Peace Walker zitten echter niet in de collectie. Volgens de Reddit-post bestaat de code uit een manier voor de game om te bepalen van welk spel er assets gebruikt moeten worden. Waarom de drie games worden vermeld is niet duidelijk, maar fans speculeren dat de titels mogelijk in een tweede volume van de collectie worden uitgebracht. Konami heeft vooralsnog geen tweede collectie aangekondigd.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als Konami zelf aan de titel Vol 1 toevoegd... moet je dan niet verwachten dat ze Vol. 2 simpelweg doen? Uiteindelijk kost het ze niet eens zoveel geld. MGS3 Delta heeft geen aangekondigde release datum, dus zullen ze Vol 2. vast aankondigen in combinatie met de release datum van de remake. Dat is tenminste mijn vermoeden.

0
test

Ik zie Konami er nog wel voor aan dat ze de fanbase naaien door Vol2 te laten bestaan uit: Ghost babel , Acid 1 en 2 en Portable Ops xD

0
test

Oh, dat zeker. Het is nu eenmaal Konami.

0

Aanbevolen voor jou