Chaotische multiplayershooter Frenzies aangekondigd voor PS VR2 en Quest

Chaotische multiplayershooter Frenzies aangekondigd voor PS VR2 en Quest

Van de makers van Synapse

Ontwikkelaar nDreams heeft een nieuwe vr-shooter aangekondigd met de naam Frenzies.

Frenzies is een chaotische multiplayershooter waarin elk potje anders is. Een wedstrijd bestaat uit vijf ronden, die willekeurig worden geselecteerd uit verschillende speltypen met namen als Red Light, Green Light en Glitter Pig. In sommige speltypen is het ieder voor zich, terwijl je een ronde later misschien in teamverband moet werken.

nDreams heeft de nodige ervaring met shooters in virtual reality. De studio was verantwoordelijk voor de PS VR2-shooter Synapse en maakte daarvoor de game Fracked. Dit nieuwe spel wordt ontwikkeld door Near Light, een studio van nDreams.

"We halen inspiratie uit klassiekers als Quake en Unreal Tournament", zegt studiohoofd Paul Mottram. "We wilden wat onvoorspelbare spanning terugbrengen in het genre en tegelijkertijd behouden wat vr-shooters zo speciaal maakt. We denken dat Frenzies dat precies lukt."

Frenzies zal uitkomen voor de PS VR2-headset en de Meta Quest. Een releasedatum is nog niet bekend, maar later deze maand begint een besloten alfatest. Spelers kunnen zich daarvoor inschrijven via de Discord van nDreams. De studio heeft daarnaast een trailer gedeeld waarin de hectische actie te zien is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou